Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

witam

wielka prośba może ktoś będzie coś wiedział na ten tema, od dwóch dni jestem posiadaczem E39 523i fajne zadbane ale dzisiaj rano nastąpiła skucha auto zamilkło. rano bardzo się spieszyłem wsiadam odpalam wszstko cacy wyjeżdząm za bramę auto gaszę pare sekund brama zamknieta ja siedze w aucie no i siedzę dalej już nie odpaliło rozrusznik kręci kontrolki nie warjują a ona milczy załamka na wstępie taki zong.

prośba o pomoc.

Opublikowano

niestety już prubowałem i cisza!. może zaprogramować odnowa kluczyk lecz nie jestem pewien czy nie narobie gorszej rozpierdzichy.

dzięki za info

Opublikowano
i właśnie tak jutro zrobie zabiore jej prąd na pare minut a potem zaprogramuje kluczyk i mam nadzieje że wreszcie odsmaży.
Opublikowano
I co udało się?

PZDR :)

GDYBY PRZEDNI NAPĘD BYŁ LEPSZY TO CHODZILIBYŚMY NA RĘKACH :dance:

http://img171.imageshack.us/img171/9086/2fn2.jpg

Opublikowano

podstawa- czy jest paliwo- czasem wskaznik sie zatnie i pokazuje optymisycznie a w baku sucho...

jesli jest paliwo to trzeba sprawdzic czy pompa pracuje .Sprawdz bezpieczniki w 1 kolejnosci. Potem ew. przekaznik pompy. Mozna wykrecic jedną swiece na szybko i sprawdzic czy jest mokra od benzyny.

JEsli z paliwem jest wszystko ok to pewnie nie ma iskry - tu mozliwosci jest wiele- np czujnik połozenia wału, padniety komp silnika...

Najpierw sprawdz bezpieczniki , potem trzeba myslec dalej ..