Skocz do zawartości

Zestaw naprawczy lewarka, luzny lewarek x3 e 83.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam Serdecznie!

Moj lewarek w nowo zakupionym BMW e83 2004 r. 3/0d "lata" luzno na prawo i na lewo we wszystkie strony bez wzgledu czy na biegu czy bez jezeli jest bieg nie jest on stabilny tylko lata tak jakby byl na "luzie"

Teraz pytanie czy jest jakis zestaw naprawczy czy jakas tulejka ( ktora na allegro jest) jest winna temu wszystkiemu ?

dziekuje za odpwoiedz .

pozdrawiam

• 2 tygodnie później...
Opublikowano
Nie ma.Tylko nowy lewarek.Było już kiedyś o tym a czy można to naprawiać ?Pewnie tak choć jak znam życie to tulejka z allegro to lipa jakaś
W razie pomocy pisać na PW,bo nie śledzę wszystkiego na bieżąco
Opublikowano
Kolego.... lewarek to coś zupełnie innego.Nie tytuluje się tematu w potocznym języku.Dla mnie lewarek to coś innego zupełnie i o tym pisałem.Popraw temat da potomnych
W razie pomocy pisać na PW,bo nie śledzę wszystkiego na bieżąco
Opublikowano
Mozna różnie interpretować... Ogólnie raczej wydawało mi się że nie trzeba takiego problemu precyzować językiem aż tak szczegółowym , detalicznym .. ogólnie problem znany więc nazwałem go potocznie . Mniejsza o to temat można zamknąć, pozdrawiam