Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Czesc Wszsytkim. Z racji że to moja pierwsza e61 nie wiem jak ma być ale na pewno jest coś źle...Podczas włączania wycieraczek gdy pukam do góry wycieraczki chodza bez przerwy , następne puknięcie jak szalone chodzą..... I teraz pytanie jak ustawić tak by chodziły co pare sekund ? Ta regulacja która jest chyba nie działa bo nic nie reaguje gdy włączam ale własnie być może to źle robie ?Może to ktos wytłumaczyć ?
Opublikowano

Hej,

Taki masz wlacznik ?

http://www.germanautobreakers.com/ekmps/shops/bmwswpares/images/bmw-e60-5-series-saloon-wiper-switch-front-6924106-574-p.jpg

Tym dzyndzlem sterujesz predkosc, do tego jest chyba jescze jakis czujnik bo podczas deszczu sam dostoswuje predkosc wiec moze cos Ci padlo z elektronika ?

Pozdrawiam,

Pawel

Opublikowano
Tak taki mam. Byc moze ja jeszcze nie lape wszystkiego w tym.. bo na postoju w garazu zauwazylem inaczej dziaja i podczas jazdy inaczej.... no ale wydaje mi sie ze ten ,,dzyndzel" nie reaguje na to jak mu zmieniam polozenie ale moze sie naucze tym jeszcze obslugiwac.
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

Pokrętło na manetce działa tylko na pierwszej szybkości

Dodatkowo masz przycisk "A" czyli automatyczne wycieranie którym steruje sensor na szybie. Tu też możesz ustawiać "czułość " na pokrętle.

Częstotliwość wycierania jest również zależna od prędkości samochodu.

Spot Monachium Facebuk: BMW München PL

Screenshot_20190504_162413.md.jpg

- Kto ty jesteś?

- Cyprian mały.

- Jaki znak twój?

- BMW!!!

Opublikowano
Ooo kurdeee Pany takia ameryka to nie woedzialem .... Niezle mozna sie zakrecic w takim razie z tymi wycieraczkami. Naszprycowane wszystko elektryka jest ladnje. Dziekuje za wyjasnienie