Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czesc chlopaki!:)

Powiedzcie mi jesli jestescie w temacie czym diagnozujecie swoje motory? Bo kolega chce kupic interfejs pod motory gs911 ale nie wie jakim programem diagnozowac:) pytal sie u fachowca i powiedzial mu ze diagnostyke wykonuje ista d.... ja mam na jednym komputerze rheingolda bodaj 3.54 a na drugim 4.01 (mowie mam ze wlacza mi sie program ale mam jeszcze nie skonfigurowany pod diagnostyke ) i w spisie modeli niestety nie mam motorow...

To powiedzcie mi jak to jest? Czy jest jakas specjalna wersja isty obslugujaca motory?

Dzieki i czekam na wskazowki:)

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Temsky wystarczy to tylko przelaczyc na motory? To naprawde takie proste?:) cholera dzieki za podpowiedz:) jutro to sprawdze i dam znac:)

http://i.piccy.info/i9/5794bdb900706fc279b02637f125df7c/1476939081/61979/1073353/Snymok_2016_10_20_06_50_03_271_800.jpghttp://i.piccy.info/a3/2016-10-20-04-51/i9-10416317/768x556-r/i.gif

+ ICOM + 10pin

Opublikowano (edytowane)

Dzieki zrobilem tak jak napisales i miales 100% racji:) motory pojawily sie:)

Piszesz ze musi byc ICOM i 10 pin? O wtyce 10 pinowej wiedzielismy ale o ICOM ze jest wymagany nie... czyli co na zwyklym dkanie nic kolega nie zdziala ? W zasadzie to kolega ma jeszcze taki interfejs pod inpe ktorego kupil od slynnego starego hakera Nerwusa:) to co musi sie zaopatrzec w icom zeby pociaglo Iste?

Edytowane przez xxxprzemo
Opublikowano
Az tak to ja sie nie znam:) ok czyli podsumowujac powinno muto chodzic na jego interfejsie tylko kwestia poprawnego skonfigurowania isty i ediabas tak?