Skocz do zawartości

[E61] grzanie tylnej szyby a lusterka, jakiś związek?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Panowie, przestało mi działać grzanie tylnej szyby ( wiązka robiona kilka miesięcy temu ) i lewe lusterko, czy te elemenry mają coś ze sobą wspólnego czy tylko zbieg okoliczności?
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

A błędy jakieś są?

Jedyny związek to moduł MPM który wyłącza grzanie szyby, siedzen, lusterek itd. w kolejności zależnej od priorytetu komponentów przy słabym napięciu ładowania / baterii

Z czytaj bledy, naładuj baterie i zobacz czy pomogło.

Spot Monachium Facebuk: BMW München PL

Screenshot_20190504_162413.md.jpg

- Kto ty jesteś?

- Cyprian mały.

- Jaki znak twój?

- BMW!!!

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Ibs raczej nie na z tym nic wspólnego. Naladuj baterie i zobacz czy pomogło. Zakup kabel a względem programów pisz pw

- Kto ty jesteś?

- Cyprian mały.

- Jaki znak twój?

- BMW!!!

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano
Ewidentnie szyba nie grzała bo komp odciął. U mnie byl problem z ladowaniem i szyba dzialala po dluzszej jezdzie. Alternator zregenerowany i juz nie ma problemu. Lusterko nie dziala bo mam kiepski zamiennik (fotochromy ukradli) , prawe dziala normalnie
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Lusterko ci pewnie nie działa bo masz błąd spiecia przez to że fotochrom nie podłączony

- Kto ty jesteś?

- Cyprian mały.

- Jaki znak twój?

- BMW!!!

Opublikowano
A na to nie wpadlem, ze to moze przez skoki napiecia, bo tak owe mialem, ale jakis tydzien temu wymienilem regulator napiecia i juz mi nie skacze, z tym ze od wymiany nie jezdzilem fura, a sprawdzalem na postoju, bo zonka calyczas ujezdza, ale zbliza sie weekend i zabieram sie za grzanie bo mi nie dogrzewa, to odrazu sprawdze czy zaczela dzialac szyba. Pozdro