Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

Chcialbym wymienic sobie gałkę zmiany biegów (mam manualna skrzynie) bo moja jest juz troche wytarta (przebieg ori 242tys).

Wykonczenie wnetrza mam : 4AL - Interior Trim Finish. Titanium Dark. Wg realoem moj numer gałki to 25117531311.

Niestety produkcja tego elementu jest juz zakonczona:( Czy to oznacza, ze nie ma juz mozliowci kupna oryginalnej galki w takim kolorze?

Chyba ze ja zle patrze, bo niby produkcja tej galki zakonczyla sie w listopadzie 2005 a moje auto jest z marca 2006.

Jesli galka w tym kolorze jest nie do kupienia (nowa), to moze jest jakas rozsadna alternatywa? Chetnie zalozylbym jakas krotsza galke...

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

Spot Monachium Facebuk: BMW München PL

Screenshot_20190504_162413.md.jpg

- Kto ty jesteś?

- Cyprian mały.

- Jaki znak twój?

- BMW!!!

Opublikowano
Mam Titan II Dunkel, ale strona ktora podales przedstawia galki do automatu, a ja mam 6-biegowy manual....
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

Eh, sorki

http://www.leebmann24.de/bmw-ersatzteile/#!lang=&marke=BMW&mospid=48809&hg=25&btnr=25_0357&vin=CP21851

Drążek a raczej gałka jest czarna lub RUTHENIUM

ale pokrowiec, siwy nie w ich asortymencie

25117552508 to nowy nr.

Spot Monachium Facebuk: BMW München PL

Screenshot_20190504_162413.md.jpg

- Kto ty jesteś?

- Cyprian mały.

- Jaki znak twój?

- BMW!!!

Opublikowano

Pokrowiec/mieszek mam czarny i tu nie ma problemu zeby kupic, ale galke mam w kolorze titan II dunkel

https://www.parts.com/accessoryimages/1/partImages/4894/SFPLImage53262.jpg

Galka w kolorze Rethenium jest duzo jasniejsza nie bedzie kolorystycznie pasowac do listew, czarna to ostatecznosc gdy nie znajde galki w kolorze Titan II dunkel... :(

Opublikowano
Moja gałka wytarla się w miejscu gdzie stykała sie z obrączka. Zamiast szukać nowej oddałem ja do obszycia skórą. Moim zdaniem wygląda dużo lepiej i miłej trzyma się ją w garści. Koszt ok. 50-60zl.