Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ładnie się prezentuje, ja właśnie kupiłem e46 coupe 1999 r. za 42 tys. bez xenonów, sensora deszczu i M-pakietu więc nie wiem czy cena jest aż tak atrakcyjna. Rozglądałem się też trochę czasu i w tym roczniku auto zaczyna się w polsce od 38 tyś zł. ze wszystkimi opłatami. Jest jeszcze kwestia wyposażenia, ten egzemplarz jest dobrze wyposażony i wizualnie jest ładny.

Powinien mieć oryginalnie pomarańczowy kierunek wszędzie więc zapytaj o to. No i xenon bez spryskiwacza.... :nienie:

Titansilber metallic

http://img344.imageshack.us/img344/9427/328wp0.jpg

Opublikowano
Rzeczywiscie wyglada ladnie, ale w tekscie ani slowa o tym ze byl bezwypadkowy, poza tym te inne kierunki i dokladane ksenony ( a moze zderzak zmieniony...) Trzebaby bylo go dokladnie poogladac ale jak byl bity to bym sobie odpuscil. Z walonymi autami sa pozniej same problemy.
Opublikowano

Powinien mieć oryginalnie pomarańczowy kierunek wszędzie więc zapytaj o to.

W 1999 roku w europejskim coupe byly instalowane zarowno zolte jak i biale klosze kierunkowskazow. Wersja amerykanska miala tylko zolte.

W najgorszym wypadku po prostu wymienil sobie na biale.

No i xenon bez spryskiwacza.... :nienie:

Modele z lat 1999-2000 wyposazone w Xenony nie mialy spryskiwaczy.

IMHO spryskiwacz reflektorow to wynalazek dla leniwcow. :lol:

Opublikowano

Czyli na jakiej zasadzie był instalowany kierunek biały ??? Za dopłatą ?

Co do spryskiwaczy to jestem tego świadom że to nie jest niezbędny wynalazek, ale jak oglądałem modele z lat 99-00 z oryginalnym xenonem to spryskiwacze były. Więc jak to jest, też za dopłatą? A obrazka za stronie tytułowej nie brał bym tak dosłownie. Wiecej tam grafiki niż fotografii.

Titansilber metallic

http://img344.imageshack.us/img344/9427/328wp0.jpg

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Czyli na jakiej zasadzie był instalowany kierunek biały ??? Za dopłatą ?

Tak, za dopłatą.

pozdrawiam

Paweł

Opublikowano

IMHO spryskiwacz reflektorow to wynalazek dla leniwcow.

To nie wynalazek dla leniwców, tylko wymóg bezpieczeństwa. Xenony muszą mieć zawsze czysty klosz i samopoziomowanie, inaczej oślepiają innych kierowców. Trochę to dziwne, że BMW takie rzeczy robiło. Oszczędności, cięcie kosztów w trójkach :?:

Opublikowano
hmm mi sie wydaje ze w E46 jak sie zakladalo ksenony to one byly razem ze spryskiwaczami a spryskiwacze jako opcja wystepowalaly tylko do zwyklych swiatel... :roll: chociaz moge sie mylic ale mi sie wydaje ze to jest taki wymog...
moje modele