Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Panowie mam pytanie co to za część.

http://images81.fotosik.pl/38/aa6514903d5343f1med.jpg

Leci mi z niej olej od góry i od dołu dosyć obficie :duh: .... Od góry jest tam mała dziurka przez która olej wycieka i od dołu pewnie tez ale nie miałem jak tego zobaczyć... Mogę zrobić po taniości i zaklajstrować to wysokotemperaturowym ale wolałbym wymienić.

Pozdrawiam

Opublikowano
Coś mi się wydaje,że lepiej lub jak kto woli taniej będzie to wymontować i dać zakuć nowy wąż.Zapłacisz pewnie 50 pln i spokój.Ja tak zrobiłem z wężami od wspomagania,bo za ori chcieli coś ok.400 pln za oba,a mnie to wyszło równe 50 zeta i spokój.
niema nic lepszego niż BAWARKA
Opublikowano
Czy to idzie do Vanosa to nie wiem... Nie znam sie na budowie silników. Wyciek jest serio duży, tutaj przetarłem lekko wąż do fotki żeby było widać o co chodzi:). Co do zakucia masz racje. Nie będę kupował w Aso bo jeśli wąż kosztuje 100-200zl to jest gruba przesada... Zawaliłem dirko, żebym dojechał gdzieś do warsztatu bo nie mam nawet gdzie wyjąć tego węża bo mieszkam w centrum Poznania. Dzięki za porady:) serio doceniam to :8)
  • 3 miesiące temu...
Opublikowano
Kolego nie przesadzaj, to jeż wąż olejowy od vanosa nr 10 na obrazku http://www.realoem.com/bmw/pl/showparts?id=DD31-EUR-07-1997-E39-BMW-523i&diagId=11_1480
Ten post wyraża moją opinię w dniu dzisiejszym.Nie może on służyć przeciwko mnie w dniu jutrzejszym,ani każdym innym następującym po tym terminie.Ponadto zastrzegam sobie prawo zmiany poglądów bez podania przyczyny.
Opublikowano
Spokojnie kolego kanał nie jest Ci potrzebny, bo od dołu nie ma dojścia do tego przewodu,wszystko zrobisz od góry.Przewód ma ok 30-40cm długości maksymalnie i jest wyprofilowany jakby w eSkę więc nie jest głęboko schowany. Trochę może przeszkadzać kolektor dolotowy i obudowa filtra oleju,ale sprawne i chude rączki dadzą radę bez problemu. Żeby zyskać trochę miejsca,możesz zdemontować z mocowania zbiorniczek wspomagania. Zajrzyj pod maskę i obadaj sytuację :cool2:
Ten post wyraża moją opinię w dniu dzisiejszym.Nie może on służyć przeciwko mnie w dniu jutrzejszym,ani każdym innym następującym po tym terminie.Ponadto zastrzegam sobie prawo zmiany poglądów bez podania przyczyny.
Opublikowano
Ale zakuje go pewnie za pół ceny tego ze sklepu :wink:
Opublikowano
Ale zakuje go pewnie za pół ceny tego ze sklepu :wink: