Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
witam, tak jak w temacie po aktualizacj sterownika dde moje 530d nie odpala i tak do końca nie wiem co poszło nie tak,zupełnie jak by WIN,KFP wgrał złego softa :mad2: czy ktoś może dysponuje orginalnym wsadem do dde7 794218 a nr części to 7794385 auto jest z 2003r przyda się wszystko co może rozwiązać mój problem
Opublikowano
nie po kliknięciu ok poleciało jakieś 3% i error nie pamiętam dokładnie ale coś niewłaściwy nr zb to dziwne bo nawet gdyby był zły lub jakieś brakujące sp-daten to nie powino wystartować
Opublikowano
nie po kliknięciu ok poleciało jakieś 3% i error nie pamiętam dokładnie ale coś niewłaściwy nr zb to dziwne bo nawet gdyby był zły lub jakieś brakujące sp-daten to nie powino wystartować

Jakim kabelkiem to robiłeś? Jeżeli d-can to teraz musisz szukać kogoś kto ma icom , inaczej nic nie zrobisz .....

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Zaktualizuj winkfp i próbuj jeszcze raz.Wklej zdjęcie błędu jak wystąpi.
Opublikowano
witam postanowiłem zainstalować ISTE i spróbować tym programem ruszyć moje ecu, czy mógłby ktoś napisać krok po kroku jak to zrobić istą ?
Opublikowano
Wystarczy poszukać na forum, jest dokładnie opisane co i jak. A tak wogole to skąd jesteś to może ktoś ci pomoże.
Opublikowano
problem rozwiązany wystarczy zainstalować ISTE i zrobić aktualizacje dde i auto ruszy tylko mam sporo błędów i choinkę na zegarach nap nie działają wycieraczki i abs kasowanie błędów nie pomaga może ktoś ma jakiś pomysł jak to ruszyć