Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

IMO, jeśli masz nerki w czarnym połysku, a także shadow line, to dołożenie dyfuzora i lusterek w tym samym kolorze będzie kozak :D Może jeszcze rozważysz lotkę. Ja w swojej ex e90 w carbonblacku miałam wszystkie dodatki piano black i wyglądało to naprawdę fajnie ;)

Lusterka od m3 są bardzo drogie. Oryginale obudowy z carbonu niestety tez. Ja do swojej 4er za obudowy zapłaciłam tyle, że wolę nie pamiętać :/

Rozsądnie będzie zrobić piano black i będzie to wyglądało [bAD] :D

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk

• Odpowiedzi 632
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

może ktoś polecić dobrego magika z wawy i okolic co pomaluje dyfuzor w ten sposób jak na zdj. poniżej tyle że Sparkling Graphite tam gdzie biały + Piano Black ?

Do tego lusterka też w czerń

http://i63.tinypic.com/2m501w1.jpg

Opublikowano
ale czarne elementy dyfuzora sa zawsze fabrycznie czarne i sa oddzelne po rozkreceniu zderzaka
Miałeś wypadek? Pomogę w uzyskaniu odszkodowania
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
te czarne elementy po bokach to są plastikowe nakładki wpinane w dyfuzor.ich cena w ASO świadczy o chorobie psychicznej sprzedawców z BMW lub osób,które je kupują ;)
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
jak to czemu? dla pieniędzy ;) pomalować chyba banalnie - demontujesz i malujesz :) u siebie w miejsce nakładek nakleiłem folię odblaskową czerwoną "a la F30" :)
Opublikowano

arek11, Adrianadernew, Norbi1, aditonie dzięki za fajnego spota mimo niezbyt korzystnej pogody i skacowania

335is potężna moc, 335i extra wydech Performance a moja żona i tak stwierdziła że 330d jej się najbardziej podoba bo niebieska :)

http://i67.tinypic.com/2qkj66d.jpg

http://i66.tinypic.com/28ib30i.jpg

http://i64.tinypic.com/vr642d.jpg

Opublikowano

podziękował za spota ! :D

Zamiast tablicy to mógłbyś mi zamaskować felgi zimowe bo wstyd :D

Golf IV 1.9 tdi - ex

E60 530xd - ex

Panamera 970 - ex

e92 335is - ex

A4 B9 2.0T - ex

F36 430i - ex

M6 F06 Gran Coupe Competition - ex.

X3 F25 35i

Opublikowano

Vaporr dalej naletnich kolach :)

gdzie byl spocik ?

Moja La Bunia

DO E9x :

oslona konsoli centralnej Performance OEM Carbon przed liftem - 725 zl

Wszystkie przedmioty aktualnie w galeri. Wysylka od 26/01/17. 15 dni na zwrot bez podowania przyczyn w nienaruszonym stanie

Opublikowano

Adriandernew jak na 17 to nie są wcale złe :)

CH Gocław :)

tom3k90 :D zimowych bucików nie zamierzam obuwać w tym roku , mam Smarta w razie niepogody a zimą i tak dużo nie jeżdżę :) jak na letnie to niespotykanie dobrze one kleją takie mam odczucia

Opublikowano
Ta.... ja dzisiaj w zimowkach na plowieckiej na wiadukcie za dużo gazu miałem i trakcje wyłączona bo się włączyłem wcześniej do ruchu to już widziałem $$$$$ wydane na naprawę przy 80km/h ale wyszło całkiem nieźle:D wyprowadziliśmy;p

Golf IV 1.9 tdi - ex

E60 530xd - ex

Panamera 970 - ex

e92 335is - ex

A4 B9 2.0T - ex

F36 430i - ex

X3 F25 35i

Opublikowano

Ja mam baaardzo zanizona wartość auta :p chyba na 50 tysięcy jest wycenione :D

Co do części to większość jest taka sama jak w każdym aucie ale są różne pierdolki kosztują od zajechania

Golf IV 1.9 tdi - ex

E60 530xd - ex

Panamera 970 - ex

e92 335is - ex

A4 B9 2.0T - ex

F36 430i - ex

X3 F25 35i

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

WSZYTKIEGO NAJLEPSZEGO W 2017R dla wszystkich forumowiczów życzy Vaporr

bezawaryjności i przyjemności z jazdy :) :cool2:

Tymczasem u mnie w najbliższym czasie wpadnie dyfuzor Performance pomalowany czesciowo w kolor nadwozia i czarny + końcówki 2x100mm i 2 nowe opony na przód do kompletu z tyłem Pirelli P Zero 235/35/19 na oponach nie ma co oszczędzać tym bardziej że czasem zdarza się szybciej autem pojechać

http://i68.tinypic.com/10qi5pz.jpg

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
jednak sa duzo ladniejsze dokladki niz dyfuzor performance.

Moja La Bunia

DO E9x :

Wszystkie przedmioty aktualnie w galeri. Wysylka od 26/01/17. 15 dni na zwrot bez podowania przyczyn w nienaruszonym stanie

Opublikowano
Ac schnitzer Rieger 3Ddesign i kilka innych

Moja La Bunia

DO E9x :

Opublikowano
nie chciałem 4rur jak w Riegerze czy tych co wymieniałeś, wole 2 ale konkretne 100mm dlatego dyfuzor performance :)
Opublikowano

Końcówki masz kupione czy będziesz u kogoś je spawal? :)

U mnie też musi wlecieć 2x100mm a mam ten sam dyfuzor

Golf IV 1.9 tdi - ex

E60 530xd - ex

Panamera 970 - ex

e92 335is - ex

A4 B9 2.0T - ex

F36 430i - ex

X3 F25 35i

Opublikowano

Tak myslalem ze takie wymienisz Rivasi :) Osobiscie uwazam ze dyfuzor performance jest ladniejszy niz cokolwiek z wymienionego. Ewentualnie jaka carbonowa dokladka inspirowana performancowym dyfuzorem jak to co u mnie bylo zanim sie zepsulo.

Zaznacze - ze IMO - performancowa dokladka w tym oryginalnym malowaniu jest szpetna ;)

Nie uwazacie ze 100 mm bedzie za duzo ? Koncowki beda wam sie obijac o dokladke. Mi szczerze odradzano 100 i przyjalem sile argumentu :)

E92 335d Stage H
Opublikowano

100mm idealnie pasuje do dyfuzora nawet jest zapas. :wink:

Vaporr miał już 100mm w swojej byłej :lol: choć dyfuzor nie był performance ale wnęka na końcówki jest taka sama...

http://i63.tinypic.com/n17bl2.jpg

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.