Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• Zasłużeni forumowicze
  • Odpowiedzi 632
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

jestem po rozmowie z Bezelem i będę oglądał te jego koła , ciekawe jak prezentują się na żywo

miałem nie brać 19tek a może jednak się skusze :)

Opublikowano
jestem po rozmowie z Bezelem i będę oglądał te jego koła , ciekawe jak prezentują się na żywo

i dalej sie chcesz zamienic na sezon ? :)

Moja La Bunia

DO E9x :

oslona konsoli centralnej Performance OEM Carbon przed liftem - 725 zl

Wszystkie przedmioty aktualnie w galeri. Wysylka od 26/01/17. 15 dni na zwrot bez podowania przyczyn w nienaruszonym stanie

Opublikowano

i dalej sie chcesz zamienic na sezon ? :)

hola hola ja jeszcze ich nie kupiłem tylko zarezerwowałem :)

zobaczymy w jakim stanie są na żywo, co do opon to z tego co gadaliśmy przednie są ok a tylne 1 ok a jedna słabsza

Opublikowano
Monstrualne te felgi są. :wink:

Co do opon to mam wrażenie po zdjęciach, że jest na nich nieco brzydki naciąg.

Monstrualne w sensie że wyglądają na megaciężkie ;) ?

obecnie na feldze 8,5 z przodu jest 235 a tył 9,5 jest 255

265-275 bardziej by tam chyba z tyłu pasowało a przód bym zostawił jak jest

255 to mam u siebie na 8,5calach

http://i67.tinypic.com/33ldyix.jpg

Opublikowano

no nie wiem wlasnie czy te 265 by nie były lepsze w tych 19

mam teraz 8,5 cala ET 50 opona 255+ dytans na tyle 25mm i jest na styk tak ze nie obciera

najlepsze że te co mam 18 w 8,5 calach ważą 11,93kg a te Bezela 19tki w 9,5 calach 11,5 kg

Opublikowano
ja mam 265 na tyl, jest dobrze

Moja La Bunia

DO E9x :

Wszystkie przedmioty aktualnie w galeri. Wysylka od 26/01/17. 15 dni na zwrot bez podowania przyczyn w nienaruszonym stanie

Opublikowano
et35

Moja La Bunia

DO E9x :

Opublikowano

No nie zaraz sie ****** (zdenerwuje) ja to mam pecha.... Miesiac temu szukalem tych felg nikt ich nie mial na sell a teraz prosze nagle sie pojawiły i to w dodatku w dobrej cenie :mad2: Juz nie wspomne o tym 30% off'ie ktory teraz robi z-performance! :mad2:

Jedyne co mi sie w tych felgach z-performance nie podobało to fakt, ze tylna felga wyglada super taka wklesła a przednie "plaska" troszke slabo :roll: ale mimo to bylem nimi zainteresowany. W obecnej sytuacji chyba kupilbym nowe z-performancy ZP.07 19" z rabatem wychodzi ~1000e !!!

A jeszcze co do tych ZP.06 z olx wo jak nie chcesz 19" to one sa tez dostepne w wersji 18" i teraz z rabatem mozesz miec komplat za ~900e :mrgreen: nic tylko brac :norty: Tylko chyba bralbym obie 9" bo beda tak samo ladnie wklesniete, ja wlasnie wsadzilem 9" z ET25 na przod i nic nie obciera, jest troche szeroko, takie ET30/35 bylo by idealne jesli chodzi o przod :mrgreen:

Garage:

f87 M2 LCI 2018r -> https://bit.ly/3BgwoE6

e92 M3 2010r -> https://bit.ly/3BgwoE6

Ex:

e46 318i 1999r

e46 330Ci 2002r

e60 535d 2006r

e92 335d 2007r @410KM/750Nm -> http://bit.ly/2NRV79i

Opublikowano
Przy 9,5 cala z tyłu i oponie 265 (275 nie wejdzie) polecą "iskry" z nadkola, dlatego jest 255.

275 wejda przy et35 ;) nawet na obnizonym ;) - Moze trzec w zaleznosci od opony, prosze mi tu herezji nie plesc ;)

Jak sie rolke zrobi to spokojnie idzie tam 285+ upchac.

no nie wiem wlasnie czy te 265 by nie były lepsze w tych 19

mam teraz 8,5 cala ET 50 opona 255+ dytans na tyle 25mm i jest na styk tak ze nie obciera

najlepsze że te co mam 18 w 8,5 calach ważą 11,93kg a te Bezela 19tki w 9,5 calach 11,5 kg

Pamietaj ze dystans tez wazy ^^

Monstrualne te felgi są. :wink:

Co do opon to mam wrażenie po zdjęciach, że jest na nich nieco brzydki naciąg.

Osobiscie nie lubie tych felg ;-) Jeden z powodow czemu nie rozpatrywalem Klagoszowej e92 jak szukalem auta. Mam wrazenie ze patrze sie na podrobki Vossen'ow VPS 303... i sa ciezkie :) Kup te 513 i badz bohaterem garazu :)

E92 335d Stage H
Opublikowano
Jeśli te bezela są ok to bierz je. :wink: Cena w porządku, a i Twoje auto na tych kołach będzie :cool2: :cool2:
Opublikowano
to moze bys chcialsprzedac te twoje 18 ? kupil bym sobie cross climaty bo to do niczego nie podobne, 13 stopni w grudniu po co mi zimowka ?

Moja La Bunia

DO E9x :

Opublikowano

no jesli kupie 19 bezela a wyjasni się to na dniach to 18 bede sprzedawał. Pewnie osobno felgi teraz a opony na wiosne bo mam je prawie nowe, przejechane może z 1000km

Rivasi jak żona ma volvo to możesz zostać na letnich bo praktycznie kilkanaście dni w roku jest "zimowych" i volvo jechać wtedy, ja zimą poza miasto wyjeżdżam sporadycznie a jak już to od takich zadań jest Smarcior drugiej połówki :)

Opublikowano
no ja by bral tylko felgi bo opony chce michelin Cross climate a wiec jezeli bedziesz sprzedawal daj znac.

Moja La Bunia

DO E9x :

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Monstrualne w sensie że wyglądają na megaciężkie ;) ?
Na tym to ja się nie znam. Na oko to lekkie bo mało ramion. :wink: Miałem na myśli to, że wyglądają na więcej niż 19". Są mega ładne tylko czy taki rozmiar to już nie będzie za twardo na trasy jakie Ty robisz? Z tego co kojarzę to całkiem sporo jeździsz. Miałeś już kiedyś 19" na E9x?
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
bo cenowo z oponami ktore bedziesz musial kupic wyjdzie 6-7 k :)
Opublikowano

przednie Hankook S1 Evo są ok 7 mm 2013r a tylne ewentualnie do zmiany za 1200 z fakturą i w 5k się zamykasz

za 18 w fajnym stanie + nowe opony z 3500 może dostane tragedii nie ma

jak na żywo felgi okażą się ok to biore te koła

http://allegro.pl/2x-hankook-ventus-s1-evo-k107-265-30r19-93-y-opona-i6192664735.html

http://allegro.pl/2x-pirelli-265-30-r19-93y-xl-p-zero-nero-gt-i6402564270.html

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.