Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam w czym może tkwić problem pasy pozapinane i świeci się czerwona kontrolka z niezapiętymi pasami ? (powinno pikać coś jak pasy nie zapięte ? być może ktoś jakiś bezpiecznik wyciągną bo go to irytowało) Dodam że czasami ta kontrolka gaśnie sama z siebie.

Mam też drugie pytanie czy przy zamykaniu auta z pilota powinny migać kierunki ?? Bo u mnie w aucie nic nie miga i ciężko mi stwierdzić czy samochód się zamkną bez przyglądania.Jeśli kierunki powinny się świecić to w czym może tkwić mój problem ??

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Co do kierunków to wszystko kwestia zakodowania. Kupujesz kabel i korzystasz z instrukcji, których jest wszędzie pełno. Co do kontrolki pasów, to u mnie pali się zaraz po odpalaniu przez chwilkę i gaśnie. Nigdy więcej jej nie widzę. Mam wsadzony emulator maty u pasażera. A jak to działa w oryginale to nie mam pojęcia.
Opublikowano
aha czaje czyli muszę podłączyć moją 318 pod kompa i kierunki sobie ogarnąć a co do tych pasów to kij wie ocb z tym ale irytuje mnie czerwona lampka na zegarach ...
Opublikowano
No ludzie nastąpiła straszna pomyłka chodziło mi o kontrolkę poduszki powietrznej ! Powiecie coś na ten temat ... a ja się biorę za przeszukiwanie google.