Skocz do zawartości

TESTERA DIAGNOSTYCZNEGO FIRMY CREATOR MODEL C310

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam wszystkich .Czy ktoś ma TESTERA DIAGNOSTYCZNEGO FIRMY CREATOR MODEL C310 ,czy tym testerem można np. odblokować TV albo włączyć funkcję świateł dziennych ,czy warto kupować ten tester .Szukałem na forum czy ktoś nie pisał już o tym testerze ale nie znalazłem . Kupiłem natomiast ..interfejs INPA... uruchomiłem nawet starego laptopa co obsługuje windowsa XP ,ściągnąłem kilka programów INPY z chomikuj i albo źle instaluje albo te programy są nie kompletne bo nie działają albo podczas instalacji wyskakuje błąd, może ktoś ma polską wersję INPY lub coś podpowie skąd ściągnąć dobrą wersję

Dziękuję z góry za pomoc

Opublikowano

Ja to posiadam. Czy walczysz światła dzienne to nie wiem bo nie mam modułu takiego w aucie.

Kasowanie inspekcji nie działa bo nie łączy się coś. Pisałem do sprzedawcy to mówił żebyn odesłał a on odda mi pieniądze ale nie miałem paragonu bo zgubiłem.

Błędy odczytuje, parametry podstawowe odczytuje, można skasować błędy. Mały poręczny komputerek który jest w aucie i nie trzeba chodzić z laptopem a w starych autach warto mieć coś takiego