Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć!

Wybieram się jutro z zamiarem zakupu tego egzeplarza. http://otomoto.pl/oferta/bmw-seria-3-bmw-e46-330ci-m-pakiet-individual-ID6ywe2D.html

Mam kawał drogi, więc chciałbym się o tym modelu jak najwięcej dowiedzieć. Co o nim myślicie? Na co zwracać szczególną uwagę? Po rozmowie ze sprzedającym udało mi się wywnioskować, że błotniki z przodu były malowane i wszystkie naprawy odbywały się na bieżąco.

Vin sobie rozkodowałem i wydaje mi się że wszystko się zgadza.

Liczę na szybką odpowiedź. Pozdrawiam

Opublikowano

Pare miesiecy temu znalazlem to auto na sprzedajemy.peel

Oglądałem i nie kupiłem

Lakierowane praktycznie dookoła, błotnik prawy tył kitowany na dole, stabilizator przod i wózek tyl zgnite (po powodzi?), amory przod wylane, cukierki do wymiany, lewarek biegów zostaje na 5tce, harman kardon odlaczony coś namieszane w instalacji, rdza na 5 elementach, i teraz uwaga AUTO NA PEWNO NIE TRZYMA MOCY, podczas jazdy słabiutko sie zbiera.

Ogólnie wlasciciel ma blade pojecie o mechanice i jeździ na 10w40 :duh:

Plusy: ten na aku :D, fotele w genialnym stanie jak na ten przebieg, jak nowe! Ładne letnie gumy (zimowych brak, pan jezdzi caly rok na letnich), ladnie obszyta kierownica

Przebieg wydaje się być realny, auto da sie doprowadzić do kultury ale tanio nie będzie. Ja odpuściłem.

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Tak, każda E40 330 miała srebrne wkłady lamp
Benzyna zamiast krwi...
Opublikowano

Nie opowiadaj głupot. Zawsze z mpakietem szły czarne wkłady!!!!

Ps. Przód też kiedyś oberwal bo błotniki i lampy były demontowane.

Opublikowano
Dziękuje za pomoc, szczególnie koledze olwin. Oszczędziliście mi bardzo dużo czasu i nerwów. Gdybyście coś słyszeli o zadbanym 330CI do 30 tyś to jestem zdecydowany na zakup. Pozdrawiam.