Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Witam mam problem po wymianie LCMIII. Stary moduł wariował i zapalał wszystkie światła bez zapłonu. Kupiłem używany moduł HW i SW identyczne jak w starym. Pojawiła się kropka przy przebiegu (co mi nie przeszkadza) ale jest problem z kierunkowskazami po właczeniu kierunku nic się nie dzieje. Kierunek się nie zapala i na desce też nie mryga strzałka (awaryjki dzałają) to samo ze światłami długimi zero reakcji. Nie kodowałem jeszcze LCM bo by to zrobić muszę jechać 60 km w jedną stronę do gości którzy się tym zajmują i ogranicza mnie brak czasu. Tu moje pytanie: brak kierunków i długich to wina braku kodowania czy też zakupiony LCM jest wadliwy.. bo nie znalazłem na forum by ktoś pisał o podobnym zachowaniu po wymianie modułu. Drugie pytanie: w zakładzie w którym miałem kodować moduł wołają 100 zł i pomyślałem czy nie lepiej kupić fejs i to samemu zrobić. Czy zakoduje światła z NCS Expert ? czy da radę zakodować moduł z Pasofta? (przy okazji mógłbym się pozbyć kropki na desce) który fejs jest lepszy pytam bo nie wiem jaki kabel kupić w razie czego
Opublikowano

Zainstaluj NCSEXPERT, kup kabelek, koszt ok 100 zł za naprawdę dobry do Twojego auta i zakoduj sobie.

Masz pytania to pisz tutaj.

Sprzedam nowy filtr powietrza MANN C31143 BMW E60 E61 E63 E64 - 90 zł z wysyłką