Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

Jestem nowym użytkownikiem tego forum tak samo jak i świeżym posiadaczem bmw e46 320d 2001 jest to mój pierwszy samochód, dobra ale przejdze do meritum sprawy mianowicie zaniepokoilo mnie pewno "cos" co lata mi wewnątrz reflektora taka mlbiala część dolacze zdjęcia, na tyle ile potrafie zbadalem to i nie wiem co to jest bo mimo ze to lata i tak jakby jest urwane to wszystko mi dziala i lampy świeca, gdyby ktorys z uzytkownikow w8edzialby o co chodzi prosze o pomoc

tu fotka

20160803_203208.jpg

https://zapodaj.net/043436bf555f5.jpg.html

z gory dziekuje za pomoc :)

Opublikowano
Hmm a gdzie ona by sie mogla znajdowac, i czy samemu bezproblemu ja wymienie, zastanawia mnie tez to ze myslalem ze postojowa lamka to jest widoczna taka mala zarowka w reflektorze u gory i ona mi swieci i nie jest ledowa tylko zwykla taka klasyczna
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Tej postojówki tam nie ma być. Komuś wpadła i nie wyjął. Postojówki powinny być zwykłe, ale że ledy ładniej świecą to ludzie je wkładają. A po co ktoś ją tam wepchnął, tego już się pewnie nie dowiesz. Wyjecie i rozebranie zwykłej lampy bez sprysków to 5 minut roboty. Obejrzyj tutorial na youtube i do dzieła.