Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witajcie klubowicze

przy ostatnim przeglądzie mój mechanik zauważył, że spinka(klamra) trzymająca rurę intercoolera przy EGR przeciera się z jednej strony. Korzystając z okazji chciałem ją wymienić. Przeszukałem alledrogo i inne serwisy aukcyjne i nie znalazłem. Na OEM BMW też nie występuje osobno. Udałem się także do ASO BMW i tam informacja zwaliła mnie z nóg. Nie ma możliwości kupić osobne tej klamry. Można razem z rurą od intercoolera i czujnikem za kwotę "tylko" 980 zł netto... Stąd moja prośba do użytkowników czy może macie taką klamrę do sprzedaży a jeżeli nie to czy ktoś ma pomysł od jakiego modelu samochodu może pasować...

pozdrawiam

Opublikowano
Proponuję szukać po Alledrogo i innych olx-ach oferujących części BMW z rozbiórki i kontaktować się bezpośrednio - to chyba największa szansa upolować taki detal za chrześcijańską kasę...

--

Pozdrawiam,

deebee (Darek)

• 1 rok później...
Opublikowano
Bartek182 i co znalazłeś gdzieś tą zawleczkę - bo szukam takiej samej, ułamała mi się, w ASO Lublin krzyczą 1160 zł brutto za całą rurę :/