Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, z racji tego, że sprzedałem swoje e46 330d przyszedł czas na poszukiwania czegos nowego, przegladajac ogloszenia trafiłem na dosc fajna e61:

http://otomoto.pl/oferta/bmw-seria-5-525i-192km-lpg-ladne-prywatne-kombi-bez-wkladu-finansowego-ID6yu7Dr.html aktualne ogloszenie

http://otomoto.pl/oferta/bmw-seria-5-navi-profesional-panorama-gaz-ID6yfpKz.html poprzedni właściciel

Vin: WBANG51060b394845

Type code NG51

Type 525I (EUR)

Dev. series E61 ()

Line 5

Body type TOUR

Steering LL

Door count 5

Engine M54

Cubical capacity 2.50

Power 141

Transmision HECK

Gearbox AUT

Colour ORIENTBLAU METALLIC (317)

Upholstery LEDER DAKOTA/SCHWARZ (LCSW)

Prod. date 2004-06-09

Order options

No. Description

1CA SELECTION COP RELEVANT VEHICLES

205 AUTOMATIC TRANSMISSION

320 MODEL DESIGNATION, DELETION

386 ROOF RAIL

402 PANORAMA GLASS ROOF

423 FLOOR MATS, VELOUR

428 WARNING TRIANGLE

431 INTERIOR RR VW MIRROR W AUT ANTI-D

441 SMOKERS PACKAGE

459 SEAT ADJUSTM., ELECTR. W. MEMORY

494 SEAT HEATING F DRIVER/FRONT PASSENGER

502 HEADLIGHT WASHER SYSTEM

508 PARK DISTANCE CONTROL (PDC)

522 XENON LIGHT

524 ADAPTIVE HEADLIGHTS

534 AUTOMATIC AIR CONDITIONING

540 CRUISE CONTROL

601 TV FUNCTION

609 NAVIGATION SYSTEM PROFESSIONAL

620 VOICE INPUT SYSTEM

672 CD CHANGER BMW FOR 6 CDS

698 AREA-CODE 2

8SA COUNTRY SPEC. RELEASE OF NAVIGATION

8SB COUNTRY SPEC. RELEASE OF TELEMATIC

8SC COUNTRY SPEC. RELEASE OF TELESERVICE

8SP COP CONTROL

801 GERMANY VERSION

863 EUROPE/DEALER DIRECTORY

879 GERMAN / ON-BOARD DOCUMENTATION

964 REQUEST NAVI DVD ON DELIVERY

Series options

No. Description

2RA LT/ALY WHEELS TRAPEZE STYLING 134

216 SERVOTRONIC

548 SPEEDOMETER WITH KILOMETER READING

785 WHITE DIRECTION INDICATOR LIGHTS

851 LANGUAGE VERSION GERMAN

Co powiecie o tym egzemplarzu?

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

hmm, zdjęcia w sosnowcu na kukułek, w miejscu gdzie robi pewien handlarz kilka razy tu opisywany. może przypadek, ale po różnicy w cenie to chyba nie sądzę

popatrzylibyśmy ale ja w ogóle nie znam się na benzynie. coś tam w inpie możemy popatrzeć w błędy...

Opublikowano
Sprzedaję samochód świeżo po dużym serwisie, w który na dzień dobry nie trzeba inwestować pieniędzy.

Jeżeli to faktycznie dwie różne osoby to obecny właściciel kupił ten samochód tylko po to żeby naprawić wszystko co było niesprawne (skoro teraz jest w perfekcyjnym stanie)

i zrobić prezent kolejnemu nabywcy po upływie 5 miesięcy od zakupu za jedyne 5600zl.

Albo doprowadzil do perfekcji i potrzebuje następny projekt do naprawy bo może albo nie jest wszystko takie perfekcyjne i sprzedajemy póki się uda?

Opublikowano

Trochę długo stoi to fakt, z tego co rozmawiałem z właścicielem to potrzebuje kasy na remont domu, może to nie taki prezent z tymi naprawami tylko chce odzyskać wsadzona kasę?

Wysłane z mojego MI 5

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

ale wiesz że po 330d+ będzie ci smutno w takiej 525i...

łykłeś bajkę?

Opublikowano

No jest już smutno bo szukam czegokolwiek sensownego od 2 tyg i kompletnie nic niema... Trochę lyklem bajke ale dziwię się że tak szybko sprzedaje ta e61. W każdym bądź razie w weekend pojadę obejrzec

Wysłane z mojego MI 5

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Trochę długo stoi to fakt, z tego co rozmawiałem z właścicielem to potrzebuje kasy na remont domu,

Ogłoszenie wisi już bardzo długo. Rozmawiałem z obecnym właścicielem chyba w czerwcu i nie zrobił na mnie dobrego wrażenia. Kupił od handlarza - co już mnie odpycha - i cały czas coś z tym autem się dzieje. Wtedy też, nic nie wspominał o remoncie. Odpuściłem ponieważ zastanawiające jest, że kupił niedawno, zrobił serwis i sprzedaje. Wszystko wskazuje, że z furą coś się dzieje.