Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• Moderatorzy
Opublikowano
"Przebieg potwierdzony wyciągami z TUV" :cool2:
Opublikowano
A ile waszym zdaniem takie auto jest wartę tak pytam już z Ciekawości ?? Bo raczej odpuszczę sobie oglądanie tego auta bo na zdrowy rozum za tą cenę taka ściema .... Na ogłoszeniu jest rocznik 2001 a każdy najprostszy vindecoder pokazuje że auto jest z 2000 roku.
  • Moderatorzy
Opublikowano

Jeśli ktoś zaniża przebieg to jest nieuczciwy, a od takiego się nie kupuje !!

Nie mówi prawdy o przebiegu,roczniku więc cały jego opis jest warty tyle co waży.

Opublikowano

Kolega z BMW mi potwierdził to i napisałem kolesiowi jestem bardzo ciekawy jego rekacji ;)

Reakcja natychmiastowa to lepiej żeby pan nie przyjeżdżał ^^Koleś ewidentnie chce znalaleść jelenia który wyślini mu prawie 20 tysięcy na auto z przebiegiem pewnie z 500 tysięcy zajechanym i rozjebanym najprawdopodobniej.

Generalnie przestrzegam przed tym autem bo to jest jedna wielka ŚĆIEMA i współczuje jelonkowi co kupi to za 19k pozdrawiam

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

Przecież on te auto oddaje za 10k , bo same felgi są warte 8k :D

Chyba dam mu propozycję ,że biorę bez tych felg za 10 tyś.

Opublikowano
Felg nie znam, ale opony Fortuna F3000 to ciekawa propozycja. Taniej się chyba już nie da. Cenowo przebijają nawet takich przodowników rynku, jak Superia, Tristar, Ling Long, czy Landsail.
Opublikowano
Felgi chyba tyle warte nie są bo jak w internet wpisywałem to takie felgi w granicach 230-280 zł za sztukę ^^Ja powiedziałem mu że felgi mi sie nie podbają i chce bez nich to powiedział e to może z tysiąc panu opuszczę ^^
Opublikowano
E46... ehh tyle wiesniakow juz ma te auto.. Szkoda :[

Wykonuje darmową fotografię samochodów - PROFESJONALNA.

Dla forumowiczów na terenie Wrocławia. Portfolio. +

http://i.epvpimg.com/guXaeab.png

Zlecę import samochodów z USA/JAPONIA

Kupię:

- Boczek tylnych prawych drzwi F30 wersja Harman/Kardon

- Listwy hexagon wnętrza

Opublikowano
I tu masz racje kolego jest to piękne auto z duszą i charakterem to jest auto do "kochania" przynajmniej według mnie nie posiadam a się zakochałem :) Ale jak czasami patrzę co wysiada z tych samochodów ... Albo jak gnoje którym ledwo meszek na jajkach się pojawił jadą zajechaną E46 z 98 roku i wyjącym tłumikiem i całym w rdzy to ... ehh szkoda gadać
Opublikowano
jak te auta mozna juz kupic w cenie dobrego roweru to co sie dziwicie :D 15 lat temu to moze był szal ale teraz to stary lacz wiec gnojki ujezdzaja. ( nie mam nic do tego auta bo sam e46 posiadalem :) )
Opublikowano

Niema co biadolić tylko się dobrze zorganizować i czy to odpłatnie czy po koleżeńsku należy mieć kogoś co z nr VIN na telefon potrafi dać wstępną opinię czy to kręcony czy nie i działać błyskawicznie.Dobre auto nie stoi tygodniami i sprzedawca nie rezerwuje na kilka dni.

Od dawna wiadomo że dobry handlarz kupuje dwie padaki i jedną wystawia za zaporową cenę aby dać wrażenie że jest super stan a ta druga przystępna cena i bierz bo to okazja.

Jak ktoś ma kasę i szuka super stan to łatwo trafia na minę.

..........................................................................................

Generalnie to na privy nie prowadzę korespondencji.