Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

W Skodzie rewelacja :) Napisz jaki masz system Navi w Warszawie jest firma co może przerabia tak navi ze moze isc obraz z twojego telefonu firma sie nazywa Bimmer Upgrades Polska mieszczą się pod Warszawą. Cic i NBT

CJd0lNiBXlIHEAHIP5Y7VWYhmFn6scIZJ8HC4YvpsmbJvkzPLCL3wlhGOXfS__6h0oX9BtM1yatevEYlTwqSHC2vAefBoLQyzGG_4e-SIa5z-Pw-al6VXCZbIXBxEV-nPMWpz2Gac7HRnONTX85neodPvSeZGV-oXIt_PUHBwE9hLb2CpoRHKlCFUiN-qIo_OTts1dJzGXFjyXDt7q8Bcr9H9WgNGA8bR-fnFtJ3bfPT1Oyk5WkX1-G8z0VcqyCJY7x2FdzUsAgnV9TLharsvaZ3SrNPdaM3OtfVUGCPUhEq_BH8KDW_ACpZ3Llqg2sbzHxOv2anq4_3qxsQwxtr1afVk7Aa0vV3ublfRvTlNf18USBXrZRLuAbG6a7uz16OVvcpp3ElcoZsAR5jBJ06WzF3zdLAr4PxdLzhLIcpYiFlsTj99wF_OMPtrJq6PBxc3TFpKqSDL8VyimTnKS2YKunuP6MK0ii2B_Pnf_WFV6Mk-9PXVV0Hg-PqNLT8zYtRzMYkLYBZYi_tr2c7tZE-ux0LGT9EqnPSsxol9OR3QNe1-9wOUvHq8R1iTLTH1c-lmGr6Z3fPC7Ovqggki-tHZ1tnt_qiTRg=w1280-h960-no

Opublikowano

orientuje sie ktoś czy jest możliwość ustawienia w aucie, żeby ściszało muzykę jak Yanosik w telefonie ostrzega przed zagrozeniem

ostatnio zapłaciłem mandat , za głósno była muzykai nie słyszałem jak telefon komuniko2ał o patrolu

w sumie to nie rozumiem po co to auto łączy się z yanosikiem jak nic to nnie daje

Opublikowano
Kwestia ustawien w Yanosiku - ja np dostaje szalu, jak mi gada przez samochodowe glosniki.
Jadę wolniej ale na 20-tkach.

Fan Mercedes z dwoma BMW ;)

• Moderatorzy
Opublikowano

Coś masz źle ustawione - musi być tak:

http://i.imgur.com/3wfPR5f.png

Wtedy przerywa muzykę i podaje komunikat.

• Moderatorzy
Opublikowano
Tez tak miałem w ccc i myślałem ze to jakis błąd. Jednak nbt jest po prostu szybsza..
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Można ustawić opóźnienie komunikatów w ustawieniach bluetooth i dostosować do czasu w jakim tel łączy się z autem.
Opublikowano

A ja polecam taki stan:

IMG_2809.jpg IMG_2810.jpg

IMG_2973.jpg IMG_2974.jpg

IMG_2975.jpg IMG_2976.jpg

Jeszcze troszkę (czekam na tuner TV) i zdam grubszą relację z tej zabawki. Korzystam już miesiąc więc opinia się klaruje :)

Opublikowano
50/50. Samo menu podpięte pod idrive. Odpalanie apek - idrive. Samo wpisywanie navi palcując ekran. Aczkolwiek już ten idrive mało co używam bo palcowanie jest 100x szybsze... Zrobię potem filmiki i zapodam osobny temat ale jeszcze trochę...
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Aczkolwiek już ten idrive mało co używam bo palcowanie jest 100x szybsze...

iDrive w wersji Touch (czyli z powierzchnią dotykową z rozpoznawaniem znaków i potwierdzaniem głosowym) ma jedną zasadniczą zaletę, której nie będzie miał żaden system z dotykowym ekranem - możliwość wpisywania znaków totalnie bez odrywania wzroku od drogi... Przynajmniej dla mnie jest to niesamowita zaleta.

Idealnym połączeniem jest integracja ekranu dotykowego z iDrive Touch.

W nowej serii 7 zostało to właśnie tak zrobione, więc w G30 można spodziewać się również takiego rozwiązania.

Opublikowano

iDrive w wersji Touch (czyli z powierzchnią dotykową z rozpoznawaniem znaków i potwierdzaniem głosowym) ma jedną zasadniczą zaletę, której nie będzie miał żaden system z dotykowym ekranem - możliwość wpisywania znaków totalnie bez odrywania wzroku od drogi... Przynajmniej dla mnie jest to niesamowita zaleta.

Idealnym połączeniem jest integracja ekranu dotykowego z iDrive Touch.

W nowej serii 7 zostało to właśnie tak zrobione, więc w G30 można spodziewać się również takiego rozwiązania.

I tak i nie :) Ja nie mam iDrive Touch`a - bawiłem się w samochodzie kolegi tym ustrojstwem i nie jest tak różowo z tym nieodrywaniem wzroku od drogi... Z rozpoznawaniem też nie było super... Dla mnie to taki gadżet który i tak wymaga skupienia "na gadżecie". Tak samo zresztą jak w tym androidowym czymś. Tylko qwerty mam w głowie i nie muszę o tym myśleć. Zawody w zrób coś/wpisz adres/odpal program x wygram tym czymś z dużą przewagą. A jak zrobię to szybciej to chyba też bezpieczniej :).

Z założenia chciałem auto bez navi żeby mieć większe możliwości. Jak na razie poza drobnymi niedoróbami jest super.

I kolejna sprawa - fabryczne systemy navi bez andka, iosa czy innego systemu i tak wymrą z uwagi na braki funkcji. Ja jestem nieograniczony w konfiguracji i dostosowywaniu i to mi się podoba.

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
bawiłem się w samochodzie kolegi tym ustrojstwem i nie jest tak różowo z tym nieodrywaniem wzroku od drogi... Z rozpoznawaniem też nie było super...

A ja korzystam z tego na co dzień i uważam to za super rozwiązanie. Rozpoznawanie znaków - to chyba jednak kwestia przyzwyczajenia, przynajmniej ja nie mam z tym żadnych problemów. Zresztą po to jest potwierdzanie głosowe i możliwość korekty wprowadzonego znaku również bez odrywania wzroku od drogi...

Ale żeby była jasność - tak jak napisałem wcześniej - moim zdaniem idealne rozwiązanie to połączenie ekranu dotykowego z iDrive Touch.

Co do urządzeń na Androidzie - nie wiem dokładnie co testujesz, ale pewnie jest to jakiś "chińczyk".

W jednym z poprzednich aut miałem podobny "wynalazek" marki ROFaudio, chyba jednej z większych (przynajmniej wtedy) chińskich aut robiących tego typu sprzęt pod konkretne marki.

I jeśli chodzi o funkcjonalność - faktycznie sprzęt miał wszystko, co było potrzebne.

Niestety jeśli chodzi o część techniczną, stabilność i szybkość pracy, jakość dźwięku, jakość samego wyświetlacza, etc. - to do fabrycznego sprzętu było daleeeko...

Ale z ciekawością poczytam o Twoich doświadczeniach :)

Opublikowano
A ja polecam taki stan:

IMG_2809.jpg IMG_2810.jpg

IMG_2973.jpg IMG_2974.jpg

IMG_2975.jpg IMG_2976.jpg

Jeszcze troszkę (czekam na tuner TV) i zdam grubszą relację z tej zabawki. Korzystam już miesiąc więc opinia się klaruje :)

mam rozuemieć ze wstawiłeś tutaj tablet?

A da radę cos softem zmienić bez takiej ingerencji

Opublikowano

mam rozuemieć ze wstawiłeś tutaj tablet?

A da radę cos softem zmienić bez takiej ingerencji

IMG_2708.jpg

takie coś (laptop stał towarzysko ;) )

• 4 miesiące temu...