Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Pytanie retoryczne. :lol: Bałbym się tylko o stałość związku, gdyby moja żona jeżdziła takim autem, a ja bym trochę nie nadążał finansowo. Ale świat do odważnych należy. Super autko. :modlitwa:
Opublikowano
Do lansu ideał, do sportu to tylko coupe...

ZAWIOZĘ NA ŚLUB !!!!

%5B640%3A129%5Dhttp%3A//xenonis.whitestarprogramming.de/save_the_e36/img/pics/banner.gif

Opublikowano
Najładniejsze są komentarze niektorych ludzi czym to oni nie jezdzą, jakie to auto (juz nie koniecznie BMW czasem Aston czasem Ferrar) nie jest kiepawe, a pewnie w wielu przypadkach nie widzieli tego auta na oczy poza zdjęciami ew. w telewizji. Ręce opadają...
Opublikowano
Najładniejsze są komentarze niektorych ludzi czym to oni nie jezdzą, jakie to auto (juz nie koniecznie BMW czasem Aston czasem Ferrar) nie jest kiepawe, a pewnie w wielu przypadkach nie widzieli tego auta na oczy poza zdjęciami ew. w telewizji. Ręce opadają...

tam wiekszosc komentarzy to pisza dzieci wiec sie nie dziw ze tak jest

"We at BMW do not build cars as consumer objects, just to drive from A to B. We build mobile works of art" - Chris Bangle
Opublikowano
Wiem o tym doskonale :)

Szkoda tylko ze dzieci nie dostaja na komunie rowerow i zegarkow tylko komputer i internet...

kiedys na komunie dostawali zloty krzyzyk z lancuszkiem i bylo ok :wink:

"We at BMW do not build cars as consumer objects, just to drive from A to B. We build mobile works of art" - Chris Bangle
Opublikowano
mi to sie nie podoba i nawet jakbym miał góre kasy to bym takiego nie kupił, jak zadnego z "nowych" BMW te auta straciły swój urok, owszem nadają sie do szybkiej jazdy, są komfortowe, można sie taką M6 polansować po mieście itd, itp ale to nie jest to samo co kiedyś brak im klimatu i właśnie tego uroku, ta nowa 6 za 20-30 lat nie bedzie się prezentowała tak jak dzisiaj się prezentuje stare 6
Opublikowano
mi to sie nie podoba i nawet jakbym miał góre kasy to bym takiego nie kupił, jak zadnego z "nowych" BMW te auta straciły swój urok, owszem nadają sie do szybkiej jazdy, są komfortowe, można sie taką M6 polansować po mieście itd, itp ale to nie jest to samo co kiedyś brak im klimatu i właśnie tego uroku, ta nowa 6 za 20-30 lat nie bedzie się prezentowała tak jak dzisiaj się prezentuje stare 6

bedzie sie prezentowac tak samo jak stara 6tka, to tylko kwestia przyzwyczajenia. Jak wyjdzie nowa 6kta to wszyscy beda plakac ze nie ma to jak "stara" E63.

Opublikowano

To kwestia gustu, a o gustach sie nie dyskutuje :hand:

Opublikowano

dokładnie

dla mnie era ładnych bmw już sie z kończyła tyczy sie to nowych serii 5,6,7

reszta jeszcze nie jest najgorsza acha nie wypowiadam sie na tmat X-ów

Opublikowano
a dla mnie wszystkie BMW sie podobają nie ważne czy to E60 czy E21 :modlitwa: :modlitwa: :modlitwa: :modlitwa:

Mi przede wszystkim zadbane :8)

Opublikowano
Osobiscie cabrio wogole mi sie nie podoba, poniewaz traci swoja linie ktora oczywiscie coupe posiada bez watpienia bardzo dobrze wyeksponowana.. Juz dawno przestalem porownywac dawne produkcje ukochanej marki BMW do obecnych modeli bo wydaje mi sie ze nie ma to wiekszego sensu.. Pozdrawiam
Opublikowano
Osobiscie cabrio wogole mi sie nie podoba, poniewaz traci swoja linie ktora oczywiscie coupe posiada bez watpienia bardzo dobrze wyeksponowana.. Juz dawno przestalem porownywac dawne produkcje ukochanej marki BMW do obecnych modeli bo wydaje mi sie ze nie ma to wiekszego sensu.. Pozdrawiam
To trzeba się przesiąść do audi :8) :twisted: :twisted2: