Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ze względu na zużycie gałki zmiany biegów ( obdarty lakier ) zleciłem przy przyciemnianiu szyb oklejenie tego drążka.

Niestety facet nie potrafił rozebrać tego elementu i nakleił folię tak jak idzie przez co się zadziera.

Robił to darmowo więc nie mam pretensji ale się lekko odkleja jako że nie zwinął tego pod spód.

Jak się do tego zabrać ?

Z góry dzięki

Opublikowano
Z tego co pamietam to wrzucasz na N, wciskasz przycisk na gałce, a następnie gromadzisz w sobie siłę Mariusza i ciagniesz do góry ile siły w łapie, uważając przy tym na oczy i inne wrażliwe części twarzy :D
Opublikowano
tak jak pisze krkjanek wrzucasz neutral i wciskasz przycisk galki i ciagniesz do gory wychodzi bez wkladania wiekszej sily :wink:

Czasem na drodze spotykam prawdziwych szalencow...

Pedza na złamanie karku i wbrew rozsadkowi...

Czasem naprawde ciezko ich wyprzedzic...

Moje 730d==>

• 2 tygodnie później...
Opublikowano
I jak rezultat? Czy w manualu tez jest jakaś zalecana pozycja drążka?

No Limits With S2 Power

Audi S2 Coupe 414 KM 560 Nm, BMW 650i 367 KM 490 Nm, BMW HP4 193 KM 112 Nm :)

Opublikowano

nie sprawdzalem jako ze w zwiazku z przyszlymi czestymi wyjazdami do Niemiec nie przyciemnialem przednich szyb i co za tym idzie nie oklejalem na nowo tego drazka...

ale sprobuje tak dla sportu dzisiaj i dam znac :)

Opublikowano

nie sprawdzalem jako ze w zwiazku z przyszlymi czestymi wyjazdami do Niemiec nie przyciemnialem przednich szyb

W Polsce oklejanie przodu (poza tym, że jedzie wsią na odległość) też jest zabronione i pierwszy policjant każe odklejać jak będzie miał humor lub zwyczajnie zatrzyma dowód.

Opublikowano

nie sprawdzalem jako ze w zwiazku z przyszlymi czestymi wyjazdami do Niemiec nie przyciemnialem przednich szyb

W Polsce oklejanie przodu (poza tym, że jedzie wsią na odległość) też jest zabronione i pierwszy policjant każe odklejać jak będzie miał humor lub zwyczajnie zatrzyma dowód.

Jest zabronione ale w Polsce mało kto się czepia akurat. Niemcy są bardziej restrykcyjni..

Czy jedzie wsią..? Kwestia gustu a o tym się nie dyskutuje..jeden woli akwarium drugi wszędzie smołę i myślę że na tym zakończmy.