Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Link http://allegro.pl/bmw-325i-sedan-218-ps-w-fajnym-stanie-zobacz-sam-i6332537044.html

Dzwoniłem gość mówił że coś tam było lakierowane błotnik tył i coś jeszcze ma małe odpryski wgniotkę, ale auto ma 11 lat więc powiedział że nic nie robionej nie znajdę... Nawet jego F10 nie jest idealne. A8 też miał kiedyś i wgl co to on nie ma nawet przyznał mi się że ma zegarek na ręce w cenie tej bmki ma dwa domy bo siedzi w nieruchomościach. Gość ordynarny że po rozmowie co niektórzy by się zniechęcili...

Auto na tablicach EL (Łódż) bo przysłał mi fotkę dowodu rej. A do obejrzenia w sieradzu. W dowodzie data wydania dowodu rej. 2014r więc nie może jej mieć 3 lata jak piszę w ogłoszeniu no chyba że jest drugim właścicielem a w ogłoszeniu piszę że pierwszym.

Opublikowano (edytowane)

Obrotny gość,siedzi w nieruchomościach i handluje autami bo ma ich kilka nie no spoko :D

Ps: Może mieć 3 lata jak liczy 2014,2015,2016 :D

Edytowane przez leonard1975
Opublikowano

Numer identyfikacyjny pojazdu WBAVB11000KT57149

Rodzaj VB11

Model 325i Ol - EUR

Kod Development E90

Podwozie LIM

Sterowniczy LL

drzwi 4

Silnik N52

Przemieszczenie 2,50

Moc 160

Układ napędowy HECK

Transmisja MECH

Kolor Titansilber Metallic - 354

Tapicerka Stoff Fluid / antracyt - ALAT

Zakład produkcyjny MONACHIUM

Data produkcji 13.07.2005

Standardowe wyposażenie

321 Części zewnętrzne w kolorze nadwozia Exterieurumfaenge W Wagenfarbe

497 Podłokietniki z tyłu Mittelarmlehne Im Fond

520 Światła przeciwmgielne Nebelscheinwerfer

548 Prędkościomierz z Laufleistung Kilometertacho

Opcje

1CA Wybór Cop odpowiednich pojazdach Selektion Cop Relevanter Fahrzeuge

2CY Lt / aly Koła Star Spoke 158 Lm Raeder Sternspeiche 158

226 Zawieszenie sportowe Ustawienia Sportliche Fahrwerksabstimmung

249 Wielofunkcyjny Na kole kierownicy Multifunktion Fuer Lenkrad

255 Koło Sportowe Skóra Sterujący Sport-Lederlenkrad

4AD Wnętrze Alum. wzdłużnie dzieła Interieurl. Alu. Laengsschliff Fein

441 palacze Pakiet Raucherpaket

481 Siedzenia sportowe F kierowcy / pasażera Sportsitze Fuer Fahrer / Beifahrer

502 Reflektor spryskiwaczy Scheinwerfer-Waschanlage

507 Park Distance Control (PDC) Park Distance Control (PDC)

522 Światło ksenonowe Xenon-Licht

534 Automatyczna klimatyzacja Klimaautomatik

563 Światła Pakiet Lichtpaket

7AP Dynamiczny + Pakiet Advantage Dynamiczny + Advantage Paket

8SB Kraj Spec. Uwalnianie telematycznych Laenderspez. Telematikfreisch.

8SP Kontrola Cop Cop Steuerung

855 Wersja języka włoskiego Sprachversion Italienisch

863 Europa dystrybutorem katalog / Usługa Kontakt-flyer Europa

884 Włoski / dokumentacja na pokładzie Italienisch / Bordliteratur

Opublikowano
Niezły golas. Wydaje mi sie ze gdzies je niedawno widzialem za jakies 26k. Ale moge sie mylić oczywiście

Nie możliwe na pewno bym widział bo przeglądam oferty kilka miesięcy. No chyba że była wystawiona w innym województwie.

Opublikowano

zuri9 (190) (Sprzedający) Negatywny 28 gru 2014, 08:52 4928011352 Pokaż

klient bardzo niepoważny! kliknął kup teraz bez wcześniejszego oglądania samochodu. Gdy przyjechał proponował o wiele niższą kwotę niż była podana i ustalana. Ostatecznie się wycofał z zakupu.

[Odpowiedź z : 01 sty 2015, 21:26 ] 600 km w dwie strony na siłę śmiecia nie będę kupował podłużnice i fartuchy czerwone :) Pana przy aucie że on nie widział nie wiedział były żenujące myślał że jak mam taki kawał drogi to pewnie kupie ale się zdziwił.szkoda że ludzie tak kłamią.......

damianratajczak (11) (Sprzedający) Negatywny 23 lis 2014, 15:23 3528583158 Pokaż

Facet lata po aukcjach zaniza wartość pojazdów 5krotnie. Jest znany większości sprzedających. Zanizyl wartość mojego auta z 7000 do 2000 i opowiada bajki. Nie polecam!

[Odpowiedź z : 23 lis 2014, 22:40 ] ponad rok myślałeś nad treścią tego komentarza ? jesteś żenujący a na temat złomu który chciałeś sprzedać to się nie wypowiem już nawet!!! nowy rozrząd po 40 tyś km zastanów się nad tym co piszesz o aucie bo bajki to się dzieciom czyta na dobranoc

gaca17 (47) (Sprzedający) Negatywny 02 lis 2014, 16:50 4745854508 Pokaż

Klient aktywował opcję Kup Teraz bez wcześniejszego zobaczenia samochodu, po czym gdy przyjechał zaproponował 60% ustalonej kwoty. W opisie aukcji i na zdjęciach był widoczny stan auta, przez telefon też były udzielone informacje. Nie polecam

tadi1984 (15) (Sprzedający) Negatywny 14 wrz 2013, 15:08 3549315082 Pokaż

Dokładnie miałem taką samą sytuacje jak carlkal pan nacisnął kup teraz wszystkie informację były mu przedstawione przez tel, przyjechał na miejsce i zaczęło się mówienie,że inaczej rozmawialiśmy i obniżanie ceny auta do połowy.

carlkal (37) (Sprzedający) Negatywny 08 wrz 2013, 12:56 3527525604 Pokaż

W opisie aukcji było info że jest grzecznościowa podane były dane właściciela auta warto się zastanowić znim się kliknie kup teraz czy stać nas na ten przedmiot proponowanie połowy ceny klikniętej właścicielowi jest dopiero żenadą cienkie handlarzyki

[Odpowiedź z : 08 wrz 2013, 15:02 ] Szkoda że ktoś komu wystawia się auto grzecznościowo nie mówi prawdy i telefonicznie też opowiada głupoty a na miejscu okazuje się co innego...auto kopcie nie jedzie coś grzechocze w silniku ale po co mówić to komuś niech się przejedzie!

Wszystko na temat.

Opublikowano
Nie dziwię się że ma takie opinie w trakcie rozmowy z nim miałem chęc się rozłączyć pier... swoje co to nie on. Szkoda że nie stał koło mnie bo by zebrał :duh: