Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam kolegów forumowiczów :8)

Postanowiłem podzielić się obserwacjami z zamiany xenon dynamic przedlift na polift. Zmieniłem ww gdyż lewa się zbiła :( i jako, że zakup lewej przedlift był nieosiągalny (same prawe na allegro :mad2: ) to postanowiłem zamontować poliftowe z ringami.

Poza problemem z kostkami przy lampach i kodowaniem nie było większych problemów. Moduł świateł mam przedliftowy. Żadnych błędów na kompie.

Testują się ładnie, skręcają też :D , ale no właśnie - jest jeden problem :( , poziomowanie w trakcie jazdy chodzi odwrotnie :mad2: jak ruszam to lampy idą do góry i jak hamuję to niestety idą bardziej w dół. Jak dołożę pasażerów i bagaż, to niestety świecę po gwiazdach :mad2: O co chodzi? Może ktoś oświeci?

Przeglądałem forum kilka godzin i niestety nie znalazłem informacji :(

• 2 tygodnie później...
Opublikowano
Spróbuj zaadoptować lampy inpą. Powinno być samopoziomowanie lub rzeczywiście czujnik przy kole.Nie zrobił byś mi zdjęć kostek z kablami co wchodzą w lampę?Które kolory kabli w wtyczki wchodzą? Dx
szczyrk81 ZDW
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
może to głupie ale jak przerabiałeś kostki to nie dałeś czegoś na odwrót ?