Skocz do zawartości

Zmiana wydechu / tłumika w silniku benzynowym.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

nie znam, ale za solidną trzeba wybulić troszke niestety; /

Wiadome polskie życie i dlatego nas nie stać, na większość rzeczy.

Dosyć daleko mieszkasz; ) także odbiór odpada

• Odpowiedzi 111
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
Zapytam gościa czy na pewno by zrobili jak by mieli wzór to może byś do nich wysłał a ja bym ci kasę za przesyłkę przelał.
  • 1 rok później...
Opublikowano
CZESC. Chcialem zamowic cały układ wydechowy z wersji 3.0 ja mam motor 2.2 i jest maly niedosyt gdyż troszke za cicho chodzi a chce zachować charakter r6 wiec chyba z 3.0 to dobry wybor.Nie chce zrobic z tego hondy.Co o tym sądzicie?
Opublikowano
A nie lepiej kupić dedykowany końcowy tłumik?

Plus wyciąć katalizator , wspawać w te miejsce rurę z kwasu , i może całkiem sympatycznie brzmieć :)

Opublikowano
Dedykowany czyli jaki? Poza tym nie chce nic modzic za duzo. Na koncowke moge przeznaczyc max 500zl tylko nie chce stracic charakteru r6 tylko chce żeby troszke glosniej mruczal juz od doku, jaki polecicie?
Opublikowano

A nie bedzie lepszy efekt jak zaloze cały układ wydechowy z 330ci?Czy moze nie ma sensu przeplacac.

Co do tego rm motor to jest na allegro za 2000azl nowy troszke drogo i nie wiem czemu jest napiane ze do 320d. Tak maksimum 1200zl za uzywke moge dac.

Opublikowano

martur są prawie identyczne czy takie same?

Jeśli prawie identyczne to czym się różnią?

Jeśli się różnią to bierze się dedykowane to nie uturbiona jednostka gdzie przelot i strojenie a wolnossak i trzeba zadbać o dobry układ wydechowy bo się straci konie.

Opublikowano
Dzięki wielkie, remus fajnie jak spada z obrotów to strzela fajny efekt, ale jednak chyba bede szukal eisieimana.Z tego co widze to na allegro nie ma ani jednej sztuki aktualnie wiec chyba bie bedzie łatwo.
Opublikowano
Rozumiem, dzieki wielkie a czy sam stozek k&n cos pomoże bo rozne sa opinie na ten temat.Duzo osob twierdzi ze bez wymiany wydechu nie ma sensu ale inni tez uważają inaczej, wiec jak to jest z tym?I z tego co wiem to auto utraci na mocy wiec chyba sobie odpuścić lepiej.
  • 6 miesięcy temu...
Opublikowano

Kończy mi się tłumik ...wiadomo nowy 'ori' tłumik końcowy ma cenę zaporową :duh:

Na allegro chodzą różne podróbki za 200-400zł ..są nawet takie fajne czarne z ładną końcówką

Lecz ogarnięty tłumikarz odradził mi zakupu podróbki ..i tłoczył że lepiej kupić 'ori' używkę :? :roll:

Zakładał ktoś z Was podróbkę? ...jak działa? ...głośniejszy? ..jakieś wtopy?

ps. Boję się używek, bo to nieraz jest z deszczu pod rynnę.

Opublikowano
Lecz ogarnięty tłumikarz odradził mi zakupu podróbki ..i tłoczył że lepiej kupić 'ori' używkę

Miałem tłumik końcowy firmy polmostrów w poprzedniku, czyli e36 compact. W moim przypadku tragedia pod względem pracy na biegu jałowym. Podczas jazdy było dobrze czyli ciszej niż na przerdzewiałym oryginale.