Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Jesteśmy firmą istniejąc na rynku ponad 12 lat , nasza oferta skierowana jest do klienta szukającego samochodu 100% bezwypadkowego, serwisowanego i z udokumentowaną przeszłością z pewnego źródła pochodzenia- może trzeba im wysłać zdjęcia jak auto było rozbite i poprosić o wyjaśnienie
Opublikowano

Po takim zapewnieniu nie może być mowy o tym, że nie wiedzieli.

W takiej sytuacji są tylko dwie możliwości, jak nie wiedzieli to są niekompetentni i powinni pójść z torbami, jak wiedzieli to są zwykłymi oszustami najniższego sortu.

Stawiam na zdziwienie- bezcenne zresztą.

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Zwykli oszuści jak 99,9% im podobnych handlarzy.

Internet zniesie każdą bzdurę i kłamstwo napisane przez handlarza.

Ja tam nie wiem, nie znam się, nie orientuję się, zarobiony jestem -klik-klik-

Minął znowu tydzień.... , do dziś 19-09-2016 do rana auto było "BEZWYPADKOWE"

- proszę dla przypomnienia zrzut z ogłoszenia:

b0bc59e681d1.jpg

907c5ca16c8b.jpg

Niestety dla sprzedającego po trwającej od dawna burzy na forum BMW, przyszła nareszcie kolej na burzę na twarzoksiążce - na profilu BMW CHECK -klik-klik- pojawiła się informacja o tym, że ogłoszenie bohatera tej przypowieści - przypomnijmy:

E60 528i USA 2007 rok 3.0i 234KM Vin: WBANU53548CT00050 nr rej. USA: 6AJY102, nr rej. PL: KR538GR

kontakt do sprzedawcy z oto_pl: AUTO-EURO Prądnicka 44a Krowodrza 31-202 Kraków telefony: 503900605 , 503787780 , 507852114

jest baaardzo niezgodne ze stanem faktycznym. (deklaracja "BEZWYPADKOWY")

Minęły dwie godziny od owego wpisu na twarzoksiążce i NARESZCIE COŚ się w tym steku kłamstw zmieniło....

No nic, to jest Polska, dla pamięci zrzuty z ogłoszenia PO WPISIE na twarzoksiążce i reakcji sprzedawcy - czyli edycji ogłoszenia przez sprzedawcę

c115ac2f61fe.jpg

9763a5901b94.jpg

No i nasza ślicznotka (kosztująca dziś 68.9ooo zł) z USA 528i 2007rok tym sposobem NAWET w Polsce po 9 latach OD WYPADKU w Stanach Zjednoczonych wreszcie przestała być bezwypadkowa...

Cytując klasyka: - A taki był ładny, amerykanski, szkoda... -klik-klik-

12500487_1X.JPG

12500487_8X.JPG

O roku produkcji zawyżonym o rok (auto WYPRODUKOWANE w lutym 2007) i błędnie podanej nominalnej moc silnika 234KM zawyżonej w ogłoszeniu o 24KM nie będę nawet wspominał.

Pewnie to grzechy młodości...

SAAB ready for take off.

codzienność:
- fajna Octavia Elegance Combi 2.0 TDI+ Sportline (DE)
- dobry Touran 2.0 TDI+ CUP (F)
- praktyczne Caddy 2.0 TDI+ Edition35 (F)
czas wolny:
- nerwowe  BMW M140i 340KM RWD shadow finale edition (PL)
weekendy:
- przyjazny Lexus GS-F Sport 477KM (PL)
zabawki:
- zaskakujący SAAB 9-5 Aero 2.3T manual MY2001 MapTun Stage3 (L)

plany:
- ostre BMW M8 Competition Coupé (PL)

Opublikowano
Ciężko czasem zrozumieć rynek :) Ostatnio wystawiałem swoje E60 525i z 2009r. za 61 tys. nawet na tym forum i żadnego odzewu nie było .Auto bezwypadkowe z wszystkimi raportami i dokumentacją serwisową w oryginalnym lakierze z dobrym wyposażeniem ,dwoma kompletami kół alu z prawie nowymi oponami i niedawnym serwisie .A tu się ktoś zastanawia nad amerykańcem ze szkody całkowitej w takiej cenie hehe. Oczywiście mój wóz został już sprzedany znajomemu ,który będzie jeździł lata prostym autem bez stresu czy ma na miejscu poduszki powietrzne i inne graty uszkodzone w takim dzwonie :) Egzemplarz z ogłoszenia powinien kosztować 20 tysi mniej :)