Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Witam. Pękł mi zbiorniczek wyrownawczy płynu chlodniczego, kupilem zamiennik hella behr, po otwarciu paczki okazało się ze produkt jest made in china.. Nie wiem czy montować czy odsyłac. Ktoś montował zbiorniczek tej firmy?
Opublikowano

Mi pękł rok temu, założyłem Meyle, przejechane już 30 tys i wszystko bangla.

Hella Behr to bardzo dobry zamiennik. Z tego co pamiętam od nich idą chłodnice na pierwszy montaż.

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Mi pękł tydzień temu na weekendowym wypadzie do Sopotu. Brałem co mieli w intercarsie - sporo przepłaciłem ale wróciłem do domu. Chyba też kupiłem thermotec.
Opublikowano
Mój również oryginalny BMW. Okazało się ze hella Behr ma dwie linie produkcyjne masę in Germany i china. Ale zbiorniczek wygląda solidnie wiec zaryzykuje i zamontuje
Opublikowano
Dużo się mówiło o zbiorniczkach które lubią pękać. Po tylu latach ma prawo przyjść zmęczenie materiału. Każdy z fabrycznym zbiorniczek powinien profilaktycznie go wymienić dla świętego spokoju. Koszt nie duży a spokój znacznie większy, szczególnie jak mamy jechać w trasę.
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Ja mam MAHLE od jakiś 5 lat i jest naprawdę solidny. Wymieniłem oryginał połatany, który ciekł i zapomniałem o problemie.