Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ważne, że teraz jestem moją wierną 330xda na wakacjach w Słowacji i mnie wiernie wiezie. Jak zwykle - wiernie i gładko. Tyle.

W zimie, w lecie, w śniegu, deszczu, błocie, szybko, średnio, wolno lub ile fabryka dała. Tyle.

Wiem też, że na niemieckiej autostradzie licznik zawsze wskazuje 270km/h. Tyle.

I widzę, że limitery nie pozwalają teoretycznie uznanym za mocne innym autom mnie wyprzedzić..., zawsze trochę im brakuje. Tyle.

Boże dawno takiego bełkotu nie słyszałem po prostu kabaret :D

mówisz że przez całe Niemcze prujesz z zamkniętym licznikiem 270? Hmmm no już to widzę, zapinasz tempomat na 270powiadasz w tym swoim 280konnym potworze i prujesz kilkaset km tak ??

Wątpię żeby twoje wysłużone 330xd długo wytrzymało taką eksploatację w trasie z prędkością maxymalną ale pewnie się nie znam bo ty zrobiłeś już 1,5mln km ;)

Właśnie to było fajne w 335d że trafiasz w trasie takich królów szosy co mają po 200-300kuni i myślą że wszyscy mają im z drogi zjeżdżać albo naparzają długim światłami jadąc 200km/h a tu [BAD] bo 400koni zamiata ich pod dywan :mrgreen:

ale co tam, 330xd jest THE BEST of the best jejejeje :cool2:

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano (edytowane)
Milczek nie pogrążaj się już.

Tak jak Twój nick mówi ----> milcz

Mój nick jest inny, proszę załóż okulary lub chociaż zwiększ proszę czcionkę w przeglądarce.

Za przekręcanie nicków na forach zwykle dostaje się kary.

Wątpię żeby twoje wysłużone 330xd

"Twoje" pisze się z dużej litery. To raz.

Dwa - proszę nie trolluj -klik-klik-, bo nie wiem o czym piszesz? jakie "wysłużone" - już gubię się, naprawdę proszę nie pisz o swoich samochodach opisując moje.

Jakież to polskie - wyśmiewać się z kogoś, kogo się nie zna, ale pod "osłoną" internetu wyśmiewać się z wyimaginowanych cech.

Nie po to kupuję samochody nowe lub prawie nowe, żeby taki ktoś mi mówił takie rzeczy.

Nie życzę sobie. Amen.

PS.

I pomyślności w świecie wirtualnym.

Ja zostaję w realu (lewy kierunkowskaz i odjazd)...

Edytowane przez miczek.mk

SAAB ready for take off.

codzienność:
- fajna Octavia Elegance Combi 2.0 TDI+ Sportline (DE)
- dobry Touran 2.0 TDI+ CUP (F)
- praktyczne Caddy 2.0 TDI+ Edition35 (F)
czas wolny:
- nerwowe  BMW M140i 340KM RWD shadow finale edition (PL)
weekendy:
- przyjazny Lexus GS-F Sport 477KM (PL)
zabawki:
- zaskakujący SAAB 9-5 Aero 2.3T manual MY2001 MapTun Stage3 (L)

plany:
- ostre BMW M8 Competition Coupé (PL)

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Koledzy. Odbiegliście od tematu i żeby dalej go nie drążyć, to proponuję, żeby wszyscy byli mądrzy i dali spokój. ;)
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Nie ma obowiązku pisanie "tobie" "ty" "ciebie" itp. z dużej litery, jest to objaw szacunku ale nie musi być praktykowany i nie jest to błąd.

Może tak, a może RACZEJ nie -klik-klik-

Koledzy. Odbiegliście od tematu i żeby dalej go nie drążyć, to proponuję, żeby wszyscy byli mądrzy i dali spokój.

Czapka z głowy. Masz rację. Świętą rację.

Nie warto. Po prostu.

PS.

Jest też funkcja tego forum, którą właśnie wykorzystałem, fajnie to działa.

SAAB ready for take off.

codzienność:
czas wolny:
weekendy:
zabawki:

plany:

Opublikowano
Napisałes, że "Twoje" pisze się z dużej litery, jak sam zacytowałeś, niekoniecznie. Gdybyś użył określenia "powinno się" to by "twoja" wypowiedz nie brzmiała w tonie, że ktoś popełnił błąd. Bo nie popełnił. Amen :norty:
Opublikowano
Ogólnie moim zdaniem jak ktoś decyduje się na coś pokroju 330/335 to liczy się ze zużyciem. Ja jakbym się zdecydował na E92 335d który obserwowałem to bym musiał spalanie przyjąć jakie jest i tyle. Coś za coś, zawsze można wziąć aurisa :P
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Ogólnie moim zdaniem jak ktoś decyduje się na coś pokroju 330/335 to liczy się ze zużyciem. Ja jakbym się zdecydował na E92 335d który obserwowałem to bym musiał spalanie przyjąć jakie jest i tyle.

Słusznie.

Coś za coś, zawsze można wziąć aurisa :P

Choć Auris pod dystrybutorem szału nie robi.

Auris 1.4 d4d+ 6b. manual (90/115KM - 200/260Nm) - 5,5 jak żółwiem, normalnie 6 - 6,5l ON/100km.

Pali podobnie jak BMW 118d+ 6b. manual (143/182KM - 300/410Nm), a T. przy Bmw to poganiacz ślimaków..., choć trwały i solidny.

SAAB ready for take off.

codzienność:
czas wolny:
weekendy:
zabawki:

plany: