Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)
Mam taki problem otóż przy przyspieszaniu obroty od około 2 tysięcy tłumik się drze. Nie wiem jak to nazwać, po prostu zmienia się strasznie jego głośność (takie jakby darcie). Nagram dziś filmik i wrzucę na youtuba. Dlaczego tak się dzieje? Brakuje kata czy coś innego? Edytowane przez piotroszczak
Opublikowano
na bank wina brakującego katalizatora, mam identyczne brzęczki bo kat wycięty i wstawiona tylko rura
Ten post wyraża moją opinię w dniu dzisiejszym.Nie może on służyć przeciwko mnie w dniu jutrzejszym,ani każdym innym następującym po tym terminie.Ponadto zastrzegam sobie prawo zmiany poglądów bez podania przyczyny.
  • 2 miesiące temu...
Opublikowano
Dwa katalizatory zamontowane, silnik zaczął lepiej brzmieć i trochę lepiej jest na niższych obrotach. W końcu słychać silnik, a nie tłumik :)
Opublikowano
Skąd dorwałeś katy?? Używki kupione czy jakieś "nowe zamienniki" :?:
Ten post wyraża moją opinię w dniu dzisiejszym.Nie może on służyć przeciwko mnie w dniu jutrzejszym,ani każdym innym następującym po tym terminie.Ponadto zastrzegam sobie prawo zmiany poglądów bez podania przyczyny.
Opublikowano
Nowe zamienniki metalowe. Robione w warsztacie u mnie w mieście. Wyszło mi 800 z robocizna. Można było jeszcze ceramiczne są tańsze ale do gazu lepsze są metalowe.