Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

To nie działa "Polecane warsztaty"

Cześć. Mam do obszycia kierę M Pakiet przedlift do F10. Czy może ktoś polecić jakąś firmę godną zaufania, bądź tutaj na forum ktoś obszywa? Lokalizacja nie ma znaczenia. Kierownicę sam sobie wyjmę i wyślę kurierem. Pozdrawiam

Import pojazdów z USA, Kanady, Emiratów.

www.importusa.pl

www.facebook.com/importusa

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

Mi się nie podoba obszycie kierownic bmw z powyższego linku.

Po pierwsze są zmarszczki a po drugie bmw czesto ma gładką skórę na kierownicy (wszystkie nowsze m pakiety i emki) a tu wszędzie jest porowata.

Akurat sam szukam miejsca gdzie obszyją mi kierownicę jak oryginał i po kilkugodzinnych poszukiwaniach najbardziej podoba mi się praca tej firmy http://maximonia.pl/index

Oczywiście tylko po zdjęciach bo nic u nich nie robiłem ale planuje bo jako jedyni mają taką fakturę skóry jaka mnie interesuje, nie mają zmarszczek i nigdy nie widziałem gałek bmw obszywanych tak blisko oryginału. Większość nawet świetnych tapicerów kierownicy szyć nie potrafi a gałki bmw to już w ogóle rzemiosło wychodzi.

Opublikowano
Właśnie ja chciałbym podobną skórę jaka występuje w oryginalne czyli po prostu gładka. Jedyne co chciałbym zmienić to nici w kolorze błękitnym, niebieskim, czerwonym co jest dosyć powszechne w naszej marce :)

www.importusa.pl

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

Sama skóra to kwestia wyboru klienta. Tak przynajmniej powinno być w każdej firmie.

Widziałem niejedną robotę wykonaną przez tę firmę i dlatego mogą ją z czystym sumieniem polecić.

Na której kierownicy widzisz zmarszczki?

Znalazłem takowe na kierze z E36 czarno-czerwonej. Tyle, że ta kiera nigdy nie była w ten sposób fabrycznie obszywana.

Spójrz na zdjęcia X3. Ja tam nie widzę niedociągnięć.

Sam miałem kierownicę u nich obszywaną i było to zrobione bardzo dobrze.

Niedawno montowałem M-pakietową kierownicę do E60 robioną przez nich. Była z gładkiej skóry jak fabryka

Opublikowano
Ile zapłaciłeś za obszycie? Mi powiedzieli minimum 350zł. Może się nie znam, ale wydaje mi się trochę drogo :mrgreen:

www.importusa.pl

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.