Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Witam mam proste pytanie i oczekuje prostej odpowiedzi ! Mam orgi szarą podsufitkę , lepiej będzie jak ją pomaluje na czarno czy okleje specjalnym materiałem ?
Opublikowano
Do e 46 są już całe komplety ( podsufitka , słupki , słoneczniki , rączki ) na tyle tanie że nie bawił bym się w malowanie i oklejanie tylko za parę złociszy kupił cały zestaw
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Kolego za ok. 500 zł+ kupisz czarną podsufitkę ze słupkami, jest sens malować? Zawsze będzie wyglądało to słabo. Jakiś czas temu w hondzie wymieniałem materiał podsufitki, koszt nie był wysoki, pracy również nie najwięcej, a efekt powalający.
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

Nie każdy ma 500+ (hehe) na czarną podsufitkę. Sama przymierzam się do wymiany materiału podsufitki razem ze słupkami, gdyż od słońca klej na tylnych słupkach się rozpuścił i odstaje jak firanka. Podklejanie nic nie dało bo klej zaczyna przebijać, a potem i tak odpadł. Znalazłem ciekawy materiał:

http://allegro.pl/tkanina-samochodowa-na-podsufitke-13-kolorow-i6292139044.html

Do tego jakiś klej bonaterm i jazda. Oczywiście jak wymieniać to na czarny. Myślę że w 150zł można się zamknąć, a ceny gotowego dachu bez wszystkich słupków zaczynają się od 200+