Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

witam, znalazłem taki filmik w necie i zastanawiam się czy to jest prawda czy jakaś ściema, bo przecież taki test przechodzą tylko wielocylindrowe silniki benzynowe a tu diesel, może ktoś potwierdzić prawdziwość tego testu kto ma taki lub podobny silnik ? :)

http://youtu.be/iKLKgQbaqUc

• 3 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano
to że silniki benzynowe przechodzą ten test to nawet stare babki o tym wiedzą, zdziwił mnie tylko ten diesel i zastanawiam się czy to nie jakaś ściema, ale widocznie muszę osobiście kupić takie auto aby o tym się przekonać, bo tu niestety nie uzyskam na nie odpowiedzi :|
Opublikowano
Przecież Ci napisałem, że test który wkleiłeś nie jest zrobiony poprawnie.
kupię 540i E39 po lifcie, sedan
Opublikowano
Taki "test" przechodzi większość silników...prawdziwy test monety o którym piszę kolega KNKTR5000 już nie koniecznie ;)
Opublikowano

może i wszystkie silniki benzynowe przechodzą ten test, ale jeszcze nie widziałem żadnego diesla na którym by moneta ustała, w nawet pokrywka od słoika nie ustoi a co dopiero moneta, więc stąd było moje pytanie, a Wy mi tu o teście przy odpalaniu auta. Powtarzam po raz kolejny - silniki benzynowe w ogóle mnie nie interesują, tu macie przykładowy filmik na dieslu hondy z czymś większym, o monecie na dieslu nie może być nawet mowy, dlatego pytałem czy ten filmik z dieslem bmw i monetą to nie żadna ściema i czy ktoś może to u siebie sprawdzić.

Opublikowano

Miałem E39 525d 2000r kultura pracy tego silnika powalała. Ludzie którzy stali obok przy włączonym silniku, pytali czy to benzyna czy diesel. Przebieg 315tyś oczywiście auto szanowane od początku.

Kto miał auto z takim motorem, to wie o czym piszę.

• 3 tygodnie później...
Opublikowano
z całym szacunkiem ale to jacyś typowi laicy :twisted:
Opublikowano
Miałem E39 525d 2000r kultura pracy tego silnika powalała. Ludzie którzy stali obok przy włączonym silniku, pytali czy to benzyna czy diesel. Przebieg 315tyś oczywiście auto szanowane od początku.

Kto miał auto z takim motorem, to wie o czym piszę.

z całym szacunkiem ale to jacyś typowi laicy :twisted:

To znaczy kto. Możesz trochę rozwinąć.

Opublikowano
osoby które nie potrafiły odróżnić diesla od benzyny