Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Panowie,

Oglądał może ktoś tą E60-tkę? Cena niezła a wisi już ponad miesiąc i nie bardzo chce się sprzedać... Co prawda do opłat i od sprzedającego dowiedziałem się że dwumas do wymiany i że dwa elementy były malowane ale tak to bez tragedii. Ale wiadomo jak to jest z prawdomównością u handlarzy. A nie chciał bym się przejechać 200 km w lewo i drugie tyle z powrotem.

http://otomoto.pl/oferta/bmw-seria-5-525d-ID6ykK49.html

Opublikowano
Niby można zrobić opinię rzeczoznawcy, wtedy wyjdzie to trochę inaczej... Chociaż chciałbym poznać opinię kogoś kto go może oglądał. Zapewne rozjaśnił by mi mocno sprawę.
Opublikowano

Danio - poprzednio tez chciales zeby ci ocenic e60 pozniej ceny. Po co ci e60 skoro nawet nie chcesz/nie mozesz na ten samochod przeznaczyc normalnych pieniedzy ? to stare samochody ktore potrafia zalesc za skore jak sa zaniedbane. Gdzie tu logika ? za takie pieniadze to mozna sobie kupic e60 ale.... w uk z kiera po prawej . Stoja te roczniki po jakies 4000 funta czyli jakies 20 kola. Oczywiscie dojdzie jeszcze transport i akcyza wiec kolejne kilka tys doliczyc trzeba. kilka dni temu w Lublinie byl wypadek ,,bezwypadkowego'' e60 ktory bokiem uderzyl w slup - , oczywiscie zadna poduszka nie odpalila :D chlopak byl od smierci jakies 50 cm :)

http://www.lublin112.pl/al-witosa-bmw-uderzylo-latarnie-kierowca-mial-szczescia-zdjecia/

Opublikowano
Maciej123, źle mnie zrozumiałeś. Ja szukam osoby która go oglądała, wcale nie chcę aby mi go ktoś oceniał bo wątpię w to że ktokolwiek wywnioskuje więcej z samych zdjęć. To jest jak wróżenie z fusów. Druga sprawa jest taka że mogę przeznaczyć więcej kasy, bo mam na auto 40 tys. ale prawda jest taka że jak mam wydać dwa razy więcej za samochód młodszy o rok lub max dwa to nie ma to sensu, wolę poszukać czegoś "po taniości" to przynajmniej nie będzie mi bardzo szkoda jeżeli okaże się że np. nie ma poduszek (jak w większości sprowadzonych aut powyżej 2L za które trzeba zapłacić wyższą akcyzę)...
Opublikowano

Kolego z takim podejściem do kupna auta zainwestuj może w porządny rower. Bo jeszcze kogoś zabijesz takim bolidem.

" wolę poszukać czegoś "po taniości" to przynajmniej nie będzie mi bardzo szkoda jeżeli okaże się że np. nie ma poduszek " :mrgreen: tekst tygodnia.

Zaręczam Ci że nikt z obecnych na forum kumatych chłopaków go nie oglądał. Podejrzewam że znalazłyby sie osoby które nawet e39 za ten hajs nie jechaliby oglądać.

Opublikowano
Maciej123, źle mnie zrozumiałeś. Ja szukam osoby która go oglądała, wcale nie chcę aby mi go ktoś oceniał bo wątpię w to że ktokolwiek wywnioskuje więcej z samych zdjęć. To jest jak wróżenie z fusów. Druga sprawa jest taka że mogę przeznaczyć więcej kasy, bo mam na auto 40 tys. ale prawda jest taka że jak mam wydać dwa razy więcej za samochód młodszy o rok lub max dwa to nie ma to sensu, wolę poszukać czegoś "po taniości" to przynajmniej nie będzie mi bardzo szkoda jeżeli okaże się że np. nie ma poduszek (jak w większości sprowadzonych aut powyżej 2L za które trzeba zapłacić wyższą akcyzę)...

sluchaj , ja cie dobrze rozumiem ze chcesz ciac koszty ale 10 na 10 osob na tym forum ci napisze to samo : kupowanie e60 wersja euro w cenie wersji uk to granie w rosyjska ruletke i moze byc tak ze taki deal ci sie wcale nie oplaci bo zaniedbne e60 stoja wiecej w serwisie niz sa na drodze ;) odnosnie poduszek to trudno mi cie zrozumiec .

Opublikowano
Ale to dobra szkoła, wydać kasę a później się okazuje, że sztrucelek. Większość poławiaczy pereł powinna się przekonać na własnej skórze jak bardzo boli trasa dom-warsztat, głowa i portfel.
Opublikowano
Rozumiem przy budżecie 40 tys zakup za 20 tys świeżo sprowadzonego delikatnie uszkodzonego egzemplarza (delikatnie czytaj - szyby całe, poduszki całe, podluznice całe, układ jezdny i kierowniczy cały) i naprawa we własnym zakresie, żeby zrobić to porządnie bez druciarstwa. Ale tutaj :roll: a później to forum takie rozbudowane, tak dużo wątków tutaj, w dziale eksploatacja, często ze słowem pomocy w tytule :twisted: