Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

M-pak zew dokładany, lampy tył wymienione na jakieś chinole.

Reszta wg vinu.

Vehicle Identification Number WBAVA71070VC15310

Type VA71

Model 320i Ol - EUR

Development Code E90

Chassis LIM

Steering LL

Doors 4

Engine N46

Displacement 2.00

Power 110

Drivetrain HECK

Transmission MECH

Color Black Sapphire Metallic - 475

Upholstery Stoff/leder Citrus/anthrazit - FFAT

Production Plant LEIPZIG

Production Date 2005-10-15

Standard Equipment

4AG Interior Strip Titan. Dull Interieurleisten Titan Matt

548 Speedometer With Kilometer Reading Kilometertacho

Options

1CA Selection Cop Relevant Vehicles Selektion Cop Relevanter Fahrzeuge

2BH Lt/aly Wheels Double Spoke 156 Lm Raeder Doppelspeiche 156

240 Leather Steering Wheel Lederlenkrad

249 Multi-function For Steering Wheel Multifunktion Fuer Lenkrad

320 Model Designation, Deletion Modellschriftzug Entfall

321 Exterior Parts In Body Color Exterieurumfaenge In Wagenfarbe

4AE Armrest Front Retractable Armauflage Vorne Verschiebbar

431 Interior Rr Vw Mirror W Aut Anti-d Innenspiegel,automatisch Abblendend

441 Smokers Package Raucherpaket

465 Through-load System Durchladesystem

493 Storage Compartment Package Ablagenpaket

502 Headlight Washer System Scheinwerfer-waschanlage

507 Park Distance Control (pdc) Park Distance Control (pdc)

520 Foglights Nebelscheinwerfer

521 Rain Sensor Regensensor

522 Xenon Light Xenon-licht

524 Adaptive Headlights Adaptives Kurvenlicht

534 Automatic Air Conditioning Klimaautomatik

540 Cruise Control Geschwindigkeitsregelung

663 Radio Bmw Professional Radio Bmw Professional

694 Preparation For Cd Changer Cd-wechsler Vorbereitung

7RP Advantage Package Advantage Paket

7RS Comfort Package Comfort Paket

8SP Cop Control Cop Steuerung

855 Language Version Italian Sprachversion Italienisch

863 Europe/dealer Directory Service Kontakt-flyer Europa

884 Italian / On-board Documentation Italienisch / Bordliteratur

http://i.imgur.com/TJRt6Lp.jpg?1
Opublikowano

Italia no to może być kolorowo no i te dokładane zderzaki z mpak mogła być walona przód tył i ktoś wymienił na pakietowe. Po zapytaniu czy była robiona blacharsko odpowiedział że on nic nie robił a poprzednich historii blacharsko-lakierniczych nie zna :)

A i czy ma parktronik przód+tył nie powinien mieć przycisku od włączania tej funkcji pod klimatronikiem. Bo jej nie widzę ?

Opublikowano

M PAKIET BEZ PROGÓW !

Nie zna historii blacharsko lakierniczych a zaznaczył bezwypadkowy... gość nic nie pisze ile go posiada ile jest w kraju. Na fotkach nie chwali się fotelem kierowcy a szczególnie boczkami.

"Bmw stoi na 18-calowych felgach, do których zostały dołożone dystanse, które nie dość, że dają efekt wizualny, to jest poprawiły właściwości jezdne." przetłumaczę na polski :D Bmw stoi na niededykowanych felgach do tego modelu przez co musiał dołożyć dystanse które zwiększają masę źle dobrane mogą powodować zagrożenie... Tak, wiem czepiam się.

Warto zapytać właściciela o prace silnika czy nie telepie nim czy vanosy nie klepią czy napinacz łańcucha a może łańcuch był wymieniany?

Ogólnie tragedii niema jak ktoś dostanie foto fotela i info o serwisach można by samochod zobaczyć.

Opublikowano
Coś się tak uczepił tego fotela ? to taki wyznacznik czy jak ?

Ja sie doczepiłem? nic a nic ! Tak, fotel kierowcy jest wyznacznikiem wielkości pierdziawy użytkownika, i przebytych przez nią tys km :D Na poważnie to jeśli sprzedawca pokazuje tylną kanapę fotel pasażera i nie pokazuje kierowcy to dla mnie to dziwne. Ogólnie tapicerka zdaje się ok.

To chyba oczywiste że jeśli ktoś ma przejechać pół polski to chce sprawdzić co się da na odległość. No chyba że w 11 letnim samochodzie za prawie 30 tys nie można wybrzydzać trzeba brać w ciemno...

Opublikowano
Czyli mam rozumieć że jak będzie boczek wytarty to pewnie skręcony o 200tyś... ehhhh polska mentalność... zgadzam się że zdjęcia kupujący przed przyjazdem powinien poprosić nie tylko fotela kierowcy... ale przebieg nie jest nikt w stanie określić po zużyciu foteli :duh:
Opublikowano
Czyli mam rozumieć że jak będzie boczek wytarty to pewnie skręcony o 200tyś... ehhhh polska mentalność... zgadzam się że zdjęcia kupujący przed przyjazdem powinien poprosić nie tylko fotela kierowcy... ale przebieg nie jest nikt w stanie określić po zużyciu foteli :duh:

Jakiego narodu mentalność Ty reprezentujesz? Jak jest boczek wytarty to gów... to wygląda niezależnie czy samochód ma 10tys czy 310tys km przejechane...

Czasami można po stanie tapicerki ocenić czy przebieg jest realny czy nie. Wystarczy porównać samochody ze stanów po dzwonach z przebiegami 60-120tys km tam skóra najczęsciej prawie wcale nie porozciągana a nasze europejskie perełki z tym samym przebiegiem to już rozciągnięte wory. daje to do myślenia oczywiście nie jest to reguła i pewnik w ocenie. Ale co ja będę pisał takie oczywiste oczywistości. Jedni wolą oglądać książkę serwisową napisaną na kolanie a inni wolą obejrzeć samochód.

Opublikowano
Tutaj akurat kolego się mylisz... na rynek USA były inne materiały dawane skóry raczej nie uświadczysz :cool2: tak jak powiedziałem ocenianie przebiegu po fotelu jest dla mnie śmieszne... dlaczego ? bo już widziałem samochody z przebiegiem 100 tyś które jak byś obejrzał od razu było by że kręcony a książka pisana na kolanie... dlatego każdy Handlarz robi wszystko aby auto wyglądało jak z salonu baaaa lepiej jak z salonu... Polska mentalność kupić za jak najniższą $ a wymagania mieć jak przy kupnie nowego nie zwracając uwagi że każdy użytkuje samochód inaczej :mad2:
Opublikowano
Tutaj akurat kolego się mylisz... na rynek USA były inne materiały dawane skóry raczej nie uświadczysz :cool2: tak jak powiedziałem ocenianie przebiegu po fotelu jest dla mnie śmieszne... dlaczego ? bo już widziałem samochody z przebiegiem 100 tyś które jak byś obejrzał od razu było by że kręcony a książka pisana na kolanie... dlatego każdy Handlarz robi wszystko aby auto wyglądało jak z salonu baaaa lepiej jak z salonu... Polska mentalność kupić za jak najniższą $ a wymagania mieć jak przy kupnie nowego nie zwracając uwagi że każdy użytkuje samochód inaczej :mad2:

a to ciekawe Niemcy na swój rynek dają gorsze materiały niż na usa.... jakieś konkrety w tym temacie? Czy tylko Tobie i innym tak się wydaje (oczywiście piszemy o marce BMW)

Jak widzę zeszmacony fotel po 100tys to niezaleznie czy samochod ma te 100 czy jest kręcony to go nie kupie. Nie kumam Cie człowieku tak się zaperzasz że nie można oceniać przebiegu samochodu po stanie tapicerki... Ja nie oceniam tego zero jedynkowo ale biorę to pod uwagę jako jedna z wielu czynników w ocenie.

Jak chcesz wchodzić w dalszą polemikę nt foteli w BMW i oceny przebiegu na podstawie ich stanu proponuje założyć tematu w odpowiednim dziale.

Opublikowano
Przeczytaj mój post wyżej jeszcze raz... tylko może ze zrozumieniem... kończę i więcej się nie ozywam bo fakt do tematu nic to nie wnosi ;)
Opublikowano

Cóż, można się zastanowić czym się różni twoja teoria od praktycznej wiedzy.