Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
mam problem przestaly sie otwierac i zamykac drzwi prawe przednie po paru dniach nie dzialaja juz prawe tylne... ,,cypel,, po kliknieciu pilota czy guzika do zamykania otwierania w srodku w ogole sie nie rusza... mozna jedynie otworzyc drzwi od srodka klamka. Szukalem na forum googlach itp i wszedzie jest info gdzie jest modul od centralnego zamka ale w e61. Chcialbym sie dowiedziec gdzie jest w sedanie. Moje e60 poliftowe jesli ma to znaczenie. Samochod czarny wiec dosc czesto trzeba go myc moze cos zamoklo.
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

Od 09/2005

Drzwi kierowcy i pasazera sa sterowane przez KGM pod schowkiem pasazera

Wszystkie inne zamki przez KBM

Wszystkie przyciski (kluczyk, hydrauliczna klappa, przycisk klapy bagaznika) CAS

Mysle ze jak podlaczysz pod komputer to pokaze jakies bledy, jesli nie to KGM jest walniety (inny modul tez moze byc bo rozne objawy sa) zajrzyj pod podloge bagaznika czy nie ma tam wody. Kable w klapie bagaznika sa O.K.?

Spot Monachium Facebuk: BMW München PL

Screenshot_20190504_162413.md.jpg

- Kto ty jesteś?

- Cyprian mały.

- Jaki znak twój?

- BMW!!!

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano (edytowane)
Opublikowano
Dzięki sprawdzę ten pod schowkiem. Wody nie ma nigdzie ani kropli. Wszystko działa prócz prawych przednich i już tylnych prawych drzwi. Z tym że przednie idzie zamknąć wciskając cypel a tylnych nawet tak manualnie nie idzie
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

Śledzisz mnie czy jak??? Wypisujesz i wklejasz linki mimo że ja już opisałem i w innych tematach wklejalem zdjęcie :duh:

Po co pisać dwa razy to samo :mad2: :duh:

Karosserie getway modul, steruje zamkami drzwi, podnosnikami okien, lusterkami, klapą bagażnika i i i....

Praktycznie połowa samochodu jest z nim połączona

- Kto ty jesteś?

- Cyprian mały.

- Jaki znak twój?

- BMW!!!

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

witam

Śledzisz mnie czy jak??? Wypisujesz i wklejasz linki mimo że ja już opisałem i w innych tematach wklejalem zdjęcie

@speed1211 : bardzo przepraszam za to ze szukam ..... i pomagam innym . Jeszcze raz bardzo przepraszam i zmieniam moj post

Sorry

Pozdrawiam Andrzej
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Kgm i kbm może ktoś rozwinąć te skróty

musisz poszukac . Juz bylo :D

@speed1211 juz o tym pisal

Modul KGM => Karosserie Gateway Modul

Modul CAS => Car Access System

Pozdrawiam Andrzej
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Nie masz za co przepraszać ale po co pisać dwa razy to samo? Pomagaj ale czytaj też co inni piszą.

- Kto ty jesteś?

- Cyprian mały.

- Jaki znak twój?

- BMW!!!