Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam wszystkich

Spotkała mnie taka przygoda, że mój nexus wypadł z łapy i roztrzaskał się kompletnie o ziemię.

Stoję oto przed perspektywą zakupu nowego aparatu.

Na oficjalnej stronie BMW jest lista modeli telefonów kompatybilna z autem. Jest to jednak dość krótka lista.

Na infolinii powiedzieli mi, że oficjalnie podaną listę należy rozumieć tak, że tylko wskazane na niej aparaty na pewno będą działały z zestawem głośnomówiącym.

Mam taką propozycję: może niech każdy z nas podzieli się na forum info który aparat według jego doświadczeń działa/albo nie działa z autem. W ten sposób stworzymy sobie listę telefonów kompatybilnych/niekompatybilnych, tak żeby nie wpakować się w zakup jakiegoś wynalazku, który nie będzie można podłączyć do zestawu.

A poza tym to poniżej kolejny dowód na to, żeśmy wszyscy dobrze auta wybrali ze względu na +10 do fejmu

Opublikowano
Witam wszystkich

Spotkała mnie taka przygoda, że mój nexus wypadł z łapy i roztrzaskał się kompletnie o ziemię.

Stoję oto przed perspektywą zakupu nowego aparatu.

Na oficjalnej stronie BMW jest lista modeli telefonów kompatybilna z autem. Jest to jednak dość krótka lista.

Na infolinii powiedzieli mi, że oficjalnie podaną listę należy rozumieć tak, że tylko wskazane na niej aparaty na pewno będą działały z zestawem głośnomówiącym.

Mam taką propozycję: może niech każdy z nas podzieli się na forum info który aparat według jego doświadczeń działa/albo nie działa z autem. W ten sposób stworzymy sobie listę telefonów kompatybilnych/niekompatybilnych, tak żeby nie wpakować się w zakup jakiegoś wynalazku, który nie będzie można podłączyć do zestawu.

A poza tym to poniżej kolejny dowód na to, żeśmy wszyscy dobrze auta wybrali ze względu na +10 do fejmu

PS. Nokia 930 working ;)

Opublikowano
Iphone ma ogolnie dobre mozliwosci wspolpracy z idrive. Jednak komunikacja zestawu multimedia BMW z iphonen potrafi sie zawiesic. Przy codziennej jezdzie problem pojawia sie raz na dwa miesiace i pomaga jedynie restart smatphona.

2009-2013 E46 330iA; 2013-2014 E91 318dA; 2014-2016 F34 320dA; 2016-2019 F34 330xdA; 2018-2020 G30 540xiA

2020-2023 F98 X4M; 2022-2026 G08 iX3

Opublikowano
sony z2 - czasem gubi połączenie bluetooth w momencie kiedy z drugiej strony nikt nie odbiera i zakoncze rozmowe przyciskiem na kierownicy. po kilkudziesieciu sekundach połączy się ponownie.
Opublikowano
Galaxy S4 (mój) i S3 (żony) - bardzo dobra współpraca. Świetnie odczytuje książkę telefoniczną. Jeżeli do kontaktu jest przypisanych kilka numerów to w menu można wybrać ten, na który aktualnie chce się zadzwonić. Później sprawdzę, czy nawigacja odczytuje adresy z kontaktów.
Opublikowano
Bluetooth jest dobrze ustandaryzowane.... Raczej wszystko powinno działać... no chyba że jakiś totalny chińczyk...
  • 2 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

Wygląda na to, że każdy telefon się nadaje.

Zrobię za jakiś czas na podstawie Waszych wpisów listę telefonów na I stronie.