Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, jestem w trakcie poszukiwań sześciocylindrowej E46 w benzynie. Stety niestety :D Ciekawy egzemplarz jest w Radomiu, i to w komisie...Pytanie co Wy na to, może ktoś zna ten komis:

http://otomoto.pl/oferta/bmw-seria-3-2-0-climatronic-alu-serwis-idealna-z-niemiec-ID4p6jnV.html

z Vin widzę że chyba wszystko się zgadza, sprzedający oczywiście wszechwiedzący mówi że samochód stoi dopiero 2 tygodnie (początkowo stał za 12900), że książka serwisowa jest do końca do przebiegu 216 (a nie 172tyś, zresztą i tak dość "polski" ten przebieg), że srebrne kierunkowskazy w błotnikach (boczne i przednie) wcale nie świadczą o wypadkowej przeszłości pojazdu.

Zapewne bym go obejrzał już bo głównie przebywam w Warszawie jednak nie mam czym się ruszyć ze stolicy :?

Dzięki z góry za pomoc

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

Wiesz....

Radom. Drogie Euro. Dojrzałe BMW.

I te cholerne wskazania drogomierza w wersji "JAK ZWYKLE"...

I wszyscy boją się cokolwiek napisać, choć akurat ta sztuka nie wygląda źle..., w szczególności, jeśli okazałoby się, że to naprawdę 1 Hand (1 właściciel)...

Ja osobiście w 1 właściciela z białymi kierunkowskazami nie wierzę.

Poproś o zdjęcia dokumentów - w tym starego i nowego briefu - w końcu to 1 Hand... - jak się okaże, że to prawda - będziesz wiedział więcej...

Radom - oczy, uszy i służby postawione w stan szczególnej gotowości...

Naturalnie - nie wszystkie sztuki z Radomia, Gniezna i Płocka to trupy.

Wsiadasz do pociągu i dowiesz się sam...

Może warto?

PS.

6 cylindrów w BMW?

Faktycznie to jest to.

2.0i 150KM? - ucho będzie zaspokojone, ale czy wystarczy Twojemu sercu?

SAAB ready for take off.

codzienność:
- fajna Octavia Elegance Combi 2.0 TDI+ Sportline (DE)
- dobry Touran 2.0 TDI+ CUP (F)
- praktyczne Caddy 2.0 TDI+ Edition35 (F)
czas wolny:
- nerwowe  BMW M140i 340KM RWD shadow finale edition (PL)
weekendy:
- przyjazny Lexus GS-F Sport 477KM (PL)
zabawki:
- zaskakujący SAAB 9-5 Aero 2.3T manual MY2001 MapTun Stage3 (L)

plany:
- ostre BMW M8 Competition Coupé (PL)

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

Auto pięknie wyczyszczone. Zdjęcia mikroskopijne więc niewiele widać. Maska coś dziwnie odstaje i jest wysunięta względem błotników.

Poproś o fotkę dużego briefu w pozycji "B(1) anzahl der vorhalter" przy pierwszym właścicielu powinno być "0". Przebieg... :nienie:

Opublikowano

Co do silnika - chciałbym, wiadomo, 330i ale niestety teraz mam teżinne wydatki finansowe a taka wersja byłaby najlepsza ze względu na koszty eksploatacji.

Dzwoniłem dziś ponownie - tekst że ma 40 samochodów i dla każdego jakby miał skanować dokumenty...O ile jest rzetelny to powiedział i sprawdzi co jest w briefie, oddzwonił po 5min i mówi że jest tam 1 właściciel (coś gadał że pracownik serwisu BMW i dlatego książka jest do końca), że samochód pewny przyjeżdzać i brać, ale ja już raz tak jechałem z rodzicami po E90 do Malborka do generała wojska polskiego 500km obejrzeć szrot :wink:

Być może w przyszłym tygodniu pojadę ją obejrzeć, ktoś widzi jeszcze coś nieprawidłowego? Jak wnętrze przy takim przebiegu? Jak dla mnie wygląda ok ale widziałem też realne 350k i wyglądały podobnie poza kierownicą...

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Ty podejmujesz decyzję ale dla mnie to zacytowałeś wystarczy żeby odpuścić tą sztukę. Jeżeli komuś zależy na sprzedaży to robi wszystko żeby samochód sprzedać. Sprzedawca typowy bajkopisarz.