Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)
Znam to auto bo w 2007r wuja przyprowadził ją z niemiec i od temtego czasu była w jego rękach po 9 latach trafiła do mnie :D Przebieg jest prawdziwy 294000. Gdy ja kupił miała 150tys. Hak zakladany w raichu światła też takie byly :) A kupiłem ją w Obornikach WLKP Edytowane przez PatrykOS91
Opublikowano

Kierownica zrobiła na mnie wrażenie. :mrgreen:

A ja się przejmuję, że u mnie przy przebiegu 350 tys km (i choć wydaje mi się w miarę wiarygodny to ręki sobie nie dam uciąć, że tak jest) zaczyna lakier bezbarwny w kierownicy schodzić i miejscami czuć bardziej szorstką powierzchnię skóry. :mrgreen:

Pzdr.

Opublikowano

310tys i z lewej strony w tym roku tam gdzie skóra była błyszcząca bez tych oryginalnych "zmarszczek" zaczyna się już wycierać do skory

Twoja kierownica jest w agonalnym stanie i warto wymienić na inną no i te lampy...

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

To zależy też od stylu jazdy czy auto jeździło w trasy czy"wokół komina"

A te lampy z biegiem czasu nawet zaczęły mi się podobać :D

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

I jeszcze jeden motyw - obróć sobie literkę w 530d bo teraz masz "530P" (że na propan-butan? :D)

Generalnie może być z tego auta fajny egzemplarz ale nie w obecnym stanie...

Pzdr.