Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Informacja dla chcących się pofatygować i zobaczyć ten bolid na żywo.

http://allegro.pl/bmw-328i-272km-2007r-stan-idealny-bogate-wyp-i6235968702.html

Oczywiście samochód ma 233KM a nie tak w ogłoszeniu 272.

Pokrótce samochód jak prawie każdy z USA po szkodzie całkowitej. Niestety carfax nie ma fotek tej sztuki. Sierpień 2009 sprowadzony do PL z przebiegiem niezałe 16tys mil

Już na fotkach po spasowaniu drzwi i maski widać że coś nie halo ale pojechałem zobaczyć... Po oględzinach: wspawana ćwiartka prawy przód, pękająca szpachla w miejscu wspawania (cięcie w połowie progu przód) prawy przedni słupek cięty w połowie (szpachla 1300mikronów), prawy słupek środkowy malowany, maska malowana krzywa, błotnik prawy na rogu łapie rdze. Więcej nie było sensu oglądać. Wyposażenie ok zgadza się z VIN. Właściciel chce 46900 ja bym nie dał 36900

Pozdrawiam.

Opublikowano

Własciciel chce 47tys. ty byś nie dał 36tyś więc na ile wyceniasz swoje życie? Bo za odpowiednią cenę to auto byś kupił, tak zrozumiałem.

Znam to miejsce ze zdjęć, auto tam gdzieś stoi? to może sobie w przelocie rzucę okiem :D

Opublikowano
Własciciel chce 47tys. ty byś nie dał 36tyś więc na ile wyceniasz swoje życie? Bo za odpowiednią cenę to auto byś kupił, tak zrozumiałem.

Znam to miejsce ze zdjęć, auto tam gdzieś stoi? to może sobie w przelocie rzucę okiem :D

Wszystko ma swoją cenę nie popadajmy w ekstremum to nie jest ćwiartka z kielichem uszkodzenie i tą naprawę raczej bym rozpatrywał w kategorii będzie gnić i trzeba robić i się babrać. Moje dywagacje na temat ceny były teoretyczne nie mam czasu i pieniędzy żeby zajmować się przeszczepami :) Ewentualna odsprzedaż też będzie bardzo trudna... Wiesz nie powiem Ci czy stoi na ulicy możliwe że wstawiają je do garażu podziemnego.

• 3 miesiące temu...