Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witajcie

Kupiłem lampę kompletną stan jak to piszą "igła" jednak okazuje się ze jest uszkodzona. Oczywiście nie uczciwy sprzedawca na allegro nie odbiera moich telefonów. Lampe kupiłem poza allegro bo byłem osobiście przejazdem przez poznań. Więc jestem 3 tyś w tył :(

Podam namiar na sprzedającego ku przestrodze bo sprzedaje bardzo wiele do BMW. Dam mu jeszcze szanse może jutro odbierze.

Może mi pomożecie.

Po podłączeniu lampy mignie na chwilę 1 sekunda brewka bez ringów i nic więcej. Ksenon świeci. Nie świecą ringi i brewka.

Na komputerze błąd: zwarcie świateł pozycyjnych / drogowych. Czyli ringi i brewka.

Wiem, że 2 ringi oświetlane są modułami led. A brewka ? Nie widzę tam trzeciego modułu. Zastanawiam się może jeden z modułów jest uszkodzony albo dwa. Ale dlaczego brewka miga na chwile a ringi nie.

Zamieniałem sterownik główny (na dole lampy) z działającej lampy bez zmian.

Pytania więc mam :

- czy któryś z 2 modułów LED oświetla też brewkę czy to jakieś 3 coś czego nie widać ?

- czy da sie na krótko sprawdzić moduły led ile V trzeba podać ?

- czy ten sterownik w dolnej części odpowiedzialny jest też za modułu LED czy nie

- co może być nie tak ? Może trzeba zakodować ?

- czy ktoś to naprawia ?

HELP :(

• Moderatorzy
Opublikowano
Moduł led trzeba aktywować, podjedź do kogoś z kompem.