Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam zabieram się za wymianę standardowego joysticka w swojej na sportowy i napotkałem mały problem.

jak wyjać/ zdemontować ten uchwyt do awaryjnego odblokowania skrzyni biegów - blokuje mi dostęp do wyjęcia całego mechanizmu joysticka. jest tam trochę za ciasno.... ma ktoś jakiś patent aby nie demontować całego podłokietnika ??

bedę wdzięczny za wskazówki

Opublikowano

dziekuje Speed jakoś to ogarnąłem. troszke się nagimnastykowałem bo na ciasno wyszedł ten wybierak :norty:

ale jest kolejny problem bo ramka mieszka nie wchodzi w ramkę dekoracyjną ... podejrzewam ze mieszek skórzany z ramką na dole jest pod ramke maskująca do e63 :duh: :duh: jest mozliwość kupna samego mieszka ???

z plusów jest to że przycisk sport usztywnia układ kierowniczy :mrgreen: jak kolega dziqsek się pojawi na śląsku to pewnie mi ogarnie kodowanie :)

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

To dobrze :cool2:

Musisz chyba wgrac nowy soft do skrzyni sportowe wiedz trzeba też programować.

Łopatki też będziesz montować?

Spot Monachium Facebuk: BMW München PL

Screenshot_20190504_162413.md.jpg

- Kto ty jesteś?

- Cyprian mały.

- Jaki znak twój?

- BMW!!!

Opublikowano

tak.. łopatki też bedą montowane ... w zasadzie już od dawna jest założona :mrgreen: musze tylko wiązke pociągnąć, ale to zrobie dzień predzej nim pojade na kodowanie i zrobi sie to za jednym razem :)

tylko martwi mnie ten mieszek .... idzie kupic gdzies ten mieszek skórzany ?

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

W ASO na pewno nie kupisz. E60

61319208271

61319142950

http://www.realoem.com/bmw/de/showparts?id=NX91-EUR-05-2009-E60N-BMW-535d&diagId=25_0456

To jedna część ale porównaj część z E63 czy ten sam nr.

PS. Z ciekawości zacząłem, E63:

61319208273

61319142952

http://www.realoem.com/bmw/de/showparts?id=EA71-EUR-04-2009-E63N-BMW-635d&diagId=25_0456

Spot Monachium Facebuk: BMW München PL

Screenshot_20190504_162413.md.jpg

- Kto ty jesteś?

- Cyprian mały.

- Jaki znak twój?

- BMW!!!