Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

w tym tyg wrzuce ogłoszenie, trochę zajęty jestem

jedyne przez co sprzedaję to za mało mocy było dla mnie, auto bezawaryjne, pewne, z kompletem kluczy , KS, fakturami za naprawy od poprzedniego właściciela który miał auto przez 3lata i świeżym OC na rok, bez wkładu

• 2 tygodnie później...
  • Odpowiedzi 69
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
No chyba ze tak ,ale vin sie nie zgadza juz...ehh

Jak ktos wstawi sobie BBK od PFC i gwint Ohlinsa to vin tez przestaje sie zgadzac. Tudziez jak ktos sobie pelne body schnitzera zamontuje. Nigdy nie rozumialem tej obawy przed niezgadzajacym sie vin'em - w koncu retrofitowanie jest bardzo popularne i jesli jest robione z sztuka wszystko jest przeciez w porzadku.

E92 335d Stage H
Opublikowano

Jak ktos wstawi sobie BBK od PFC i gwint Ohlinsa to vin tez przestaje sie zgadzac. Tudziez jak ktos sobie pelne body schnitzera zamontuje. Nigdy nie rozumialem tej obawy przed niezgadzajacym sie vin'em - w koncu retrofitowanie jest bardzo popularne i jesli jest robione z sztuka wszystko jest przeciez w porzadku.

Zazwyczaj retrofitujesz żeby coś było in plus a nie in minus.

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

Koledzy mieli chyba na myśli retrofity 'zubożające' , bo do tych gdzie ktoś ulepsza Vin to raczej nikt normalny się nie doczepi ;)

Edit: BTK mnie ubiegł :)

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

Dokladnie jak pisze kulfon :cool2:

To rowniez dobrze ksenon mozna zdemontowac i wsadzic zwykle stolki skorzane na zwykla cerate :norty:

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Opublikowano

Jakie to polskie... ktoś sprzedaje to trzeba mu dokopać, dzięki chłopaki :cool2:

Mam obecnie 335 i 320 i przełożyłem nawigacje razem z listwami i uchwytami na kubki bo mi się podobały ,czy to taka zbrodnia ? Przecież każdy widzi w ogłoszeniu na zdjęciach jak wygląda auto. Aktualnie cena auta wynosi 28800zł a jest to egzemplarz w fajnej wersji (Panorama, skóry sporty, ksenon, koła bmw 18 wz.162, opony zimowe + letnie) bez żadnego wkładu włącznie ze świeżo opłaconym OC na rok + z kompletem kluczyków, dokumentacją i fakturami. I co z tego, i tak każdy chce kupić jak najtaniej i sorry ale nie będę komuś robił prezentu a potem wykładał dodatkowe 2000zł na navke do 335. Myślę że mam prawo do robienia zmian w autach na które uczciwie zapracowałem, a jak ktoś swoimi wpisami to potępia to bez urazy ale mam to gdzieś

Opublikowano
Zalezy, ja bym chetnie wywalil HBA :P bo i tak dziala kiepskawo, a wrzucilbym sobie kamerke do rejestracji w to miejsce by ladnie to wygladalo ;) Niemniej zgadzam sie ze to powinna byc wartosc dodana.
E92 335d Stage H
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

W1lq wartość dodaną to się robi w użytkowanym aucie. W sprzedawanym nie ma sensu. Na miejscu Vaporra zrobiłbym tak samo jak on.

Vaporr, chyba źle odebrałeś to co zostało napisane. Twoje auta i Twoja sprawa. Cena dobra, więc życzę szybkiej sprzedaży :cool2:

Opublikowano

Ale tok myslenia jest prosty, w VIN navi jest a w aucie nie ma = albo przebite numery albo wywaliły poduszki po bum z przodu i ktoś przyjanuszował na wymianie.

Jak ktoś kupuje oczami to weźmie, ale świadomych klientów możesz tym zrazić. A nuż inne części też wymieniłeś bo w 335 były w gorszym stanie. Nie mówię że tak jest, ale potencjalny kupujący tego nie wie...

Opublikowano
Zmiana felg na inne to też już rozjazd względem VINu ;) A większość ma inne niż fabryka dała. Ktoś kto chce kupić autko bez navi nie będzie marudził. Jeżeli jest cena X i widać, że nie ma navi to trudno się domagać nawigacji w tej cenie bo w VINie była. Mnie by bardziej zirytowały chińskie podróby felg imitujące oryginały, cofnięty licznik, wady ukryte specjalnie przed sprzedażą lub np. gdy po VINie wychodzi zawieszenie M a tam najtańsze części i amortyzatory od zawieszenia standardowego włożone przez pana Mietka w stodole. Tu wyraźnie widać, że się bierze auto bez navi... :roll:
  • Moderatorzy
Opublikowano

Kolego Vaporr nikt Ci tu krzywy nie robi.

Odnośnie prośby kasowania postów przypomnę:

1. dział służy do prezentowania swojego samochodu i zmian w nim przeprowadzanych innym użytkownikom forum, w związku z czym autor każdego z tematów musi liczyć się z możliwością zaistnienia głosów krytycznych. [...]
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Hehe poszła skarga do admina jacy to źli ludzie piszą w temacie... Vaporr spuść ciśnienie, jak masz sprzedać to sprzedasz ale wlasnie wywaliles jeden z atutów tego auta więc co sie dziwisz...
Opublikowano

Żałosne i tyle w temacie, sama navka przełożona a gów_noburza conajmniej jakbym pół auta przełożył i chciał kogoś oszukać

wybaczcie że nie doposażyłem 320d w silnik z 335 i połowe innych części to wtedy byłby mod na plus i wszyscy by byli zadowoleni

Auto i tak się prędzej czy później sprzeda a ta sprawa pokazuje, że nie warto zakładać galerii na tym dziadowskim forum

Galeria do zamknięcia

Pozdrawiam

• Moderatorzy
Opublikowano

Dziadowstem to akurat co innego można nazwać :lol:

Zamykamy zgodnie z życzeniem.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.