Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam zdobyłem komplet sprzegla z jednomasem do m30. Tylko nie jestem pewien czy to napewno pochodzi z m30 (sprzedawca się zarzekal ze tak). Otóż sprawa wygląda tak że w dwumasie średnica tarczy jest 240 mm a jednomas ma tarczę cos ok 224 mm. Jak był dwumas to sprzeglo było super.

Po zmianie na jednomas na 4 biegu lekko się slizga oraz pedał z mniejszym oporem sie wciska i wyzej bieze i słabiej odbija. Tarcza jest swiezo obita docisk sprawny i przetoczony kolo tez toczylem.

Zauważyłem też ze komplet z jednomasem jest o 10 mm niższy od dwumasu więc przedłużyła ciegno od wysprzeglika.

Tak się zastawiam czy ten jednomas jest napewno od m30.

Pozdro

Opublikowano
A jak ma ci ktoś powiedzieć czy jest czy nie? Na każdym elemencie oryginalnym jest znaczek bmw i nr danej części. Jeśli podasz to bez problemu ci sprawdzimy. Sprawdź po zdjęciach lub na realoem. Com sprawdź chociaż wymiary
Opublikowano

Wszystko masz na realoem. Com

Masz wszystko jak na tacy wystarczy wybrać model auta pojemność i roczniki. Wszystko Ci się dokładnie wyświetli wystarczy chwila by to wszystko sprawdzić