Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 250
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
BMW jak żadna inna marka potrafi sprawić, że poczujesz się biedny, jeśli nie dopłacisz :D
kupię 540i E39 po lifcie, sedan
Opublikowano
Pytałem,ale on sam kręcił głową....widać że też nie wiedział :duh: Ja jestem zadowolony bo mam więcej niż się spodziewałem :wink:
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano (edytowane)

Wg mnie ten mix cyfrowo-analogowy pachnie tanią chińszczyzną... wg mnie mega tandeta i OHYDA!

BMW jak żadna inna marka potrafi sprawić, że poczujesz się biedny, jeśli nie dopłacisz :D

Dokładnie! Mistrzowie świata!

Edytowane przez wodzik2

Będziesz Miał Wydatki

http://www.motostat.pl/user_images/40716/icon1.png

BavarianVIN: WODZIKZ68FST

Opublikowano

wodzik2 już tak nie zohydzaj,widziałeś w ogóle te zegary na żywo? Wyglądają o wiele lepiej niż te analogowe które myślałem że dostanę :?

A tak na marginesie to chińszczyznę mamy wszędzie i nie zawsze jest to tandeta.

Opublikowano
Ja się zgodzę ze wszystkimi. Z pewnością zegary są lepsze niż full analog. I tu przewaga BMW Np nad mercedesem bo tam są zwykle analogi w standardzie. Natomiast zegary full digital wyglądają dużo lepiej. Mi się nie podoba ta analogowa skala. Uczciwie mówiąc trzeba tez dodać ze 1/2 cyfrowe nie różnią się wiele funkcjami od full cyfrowych.
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano
Kwestia gustu. Te full cyfrowe w porównaniu do np z Audi Virtual Cockpit (moja subiektywna opinia) zalatują biedą... Nie może nam wszystkim podobać się to samo :)
  • 6 miesięcy temu...
Opublikowano

Jestem nowy na forum, nie bardzo wiem gdzie wrzucać linki do testów, a często mam okazję podróżować BMW wieloma nowymi BMW, więc postanowiłem się tym ze Światem dzielić.

*Jak ktoś jest fanem Diesli i wrogiem Asystentów to nie polecam! :D

http://moderngranturismo.eu/bmw-x3-30i-g01-vs-porsche-macan-review/

http://moderngranturismo.eu/wp-content/uploads/2018/11/IMG_20181023_180206-1.jpg

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano
Zbigniew_AWD bardzo fajny , konkretny i rzeczowy test :cool2:

Ex:

IX M60

F96 X6M Comp.

G05 X5 m50d

F90 M5 Comp. 780km

G01 X3 30i

F86 X6M 575km

F15 X5 25d

E71 X6 40d

E70 X5 4.8i

E61 535d

E31 850ci cudo:)

E53 X5 4.4i

E46 328ia

E39 540ia

E39 535i

E39 528i

i sporo innych ale już nie BMW 🙂

• 3 miesiące temu...
Opublikowano
Czy posiadacie na wyposażeniu siłownik podnoszenia podłogi bagażnika (opcja bez koła dojazdowego), bo u mnie nie ma???
Opublikowano

Usunięto ta opcje w ramach oszczędności . Masz za to tasiemkę na rzepie

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Tasiemka na rzepie, usunięty siłownik w ramach oszczędności... :? i to się nazywa klasa premium. Ach Ci księgowi...
Benzyna zamiast krwi...
Opublikowano
No siłownika brak. Siatkę do oddzielenia bagażnika też usunęli z rolety i teraz zakładac ja trzeba jak firankę :duh:

Zintegrowanej siatki nie widziałem w g01

Opublikowano
Miałem 2L diesla z poczatku produkcji i byly silowniki i lusterko prawe tez sie sciemnialo. teraz mam M40 i obu rzeczy nie ma, tak jak napisaliscie... :cool2: :roll:
Opublikowano
BMW wstydziło się dodatkowo kasować 200 PLN za tak oczywistą rzecz w klasie cenowej 300K+.. Woleli usunąć i zapomnieć :)
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano
Ale nie wstydzą się kasować za wszystko inne, dziwi czasem że w klasie 300+ wspomaganie kierownicy jest już w standardzie :)
Opublikowano

Witam,

Dziś byłem w salonie BMW żeby skonfigurować X4 M40i i dowiedziałem się kilku ciekawych rzeczy. Dla mnie to nowość aczkolwiek jeśli temat był już poruszany to przepraszam.

Od września będą produkowane BMW X3/X4 z zestawem zegarów znanym z obecnej serii 3 G20 i X5 G05. Widziałem zdjęcia konfiguratora i oprócz dwóch ekranów nic się nie zmieni.

Od września też można zamawiać fotele w stylu BMW M5 jako opcję do BMW X3/X4 M40i.