Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, mam pytanie czy ktoś z Was wymieniał może wentylator dmuchawy? Mój wibrował na wysokich obrotach, teraz dodatkowo terkocze na niskich, diagnoza mojego mechanika – wymiana :duh: Problem z tym, że podobno nie ma zamienników, a oryginał w ASO to 650 zł plus wymiana. Znalazłem taki na allegro firmy Valeo.

http://moto.allegro.pl/bmw-wentylator-wnetrza-ser-1-e90-x1-z4-nowy-i1735503676.html

Co o tym myślicie, lepiej kupić taki czy w ASO? Jak się go wymienia tj. od środka – demontaż deski, czy od silnika?

z góry dzięki

Opublikowano
w dziale gotowe recepty - zrób to sam jest instrukcja jak go wymontować, prosta sprawa. Temat związany z odgrzybianiem klimatyzacji

sadzomiotacz pędzony gnojówką

Sprzedam swoje BMW E91 320d 163 KM 2006 390 kkm, Navi Prof., panorama, bezwypadkowe, zadbane, pewne. Info - priv

Opublikowano
Jakby ktoś miał podobny problem to w ASO wentylator dmuchawy 630 plus 150 wymiana :duh: jestem umówiony na poniedziałek
Opublikowano
Jakby ktoś miał podobny problem to w ASO wentylator dmuchawy 630 plus 150 wymiana :duh: jestem umówiony na poniedziałek

wymiane zrobisz sam, to kilka śrubek, dostęp dosć dobry, szkoda 150 zeta, instrukcja na forum

sadzomiotacz pędzony gnojówką

Sprzedam swoje BMW E91 320d 163 KM 2006 390 kkm, Navi Prof., panorama, bezwypadkowe, zadbane, pewne. Info - priv

Opublikowano

Czy kupiłeś w ASO wentylator z regulatorem?

Opublikowano

Czy kupiłeś w ASO wentylator z regulatorem?

Nie wiem czy z regulatorem – czy to nie jest przypadkiem jedna całość, ale jak mi pokazywał to jest całość ze silniczkiem elektrycznym i częścią nadmuchowa (wiatrakiem)