Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Witam i bardzo proszę o pomoc:

Pewnego dnia wychodząc z mieszkania natknąłem się na taki egzemplarz:

http://otomoto.pl/oferta/bmw-seria-3-bmw-e46-328ci-m52tub28-ID6yn2vp.html

Po krótce, obecny właściciel przedstawił mi taką historię:

"ja je kupilem z forum bmw z pszczyny 3 lata temu z przebiegiem ok 225 tys. mi przez te 3 lata wydarzylo sie tylko ze szczelila mi linka od szyby. ja nie mialem kolizji, poprzedni wlasciciel rozniej nie mial. przed moim zakupem na ogledzinach mechanik stwiedzil ze nie bite wiec wzialem. ok 30 tys temu byly hamulce robione z tego co pamietam, rok temu koncowki drążków, oraz odma wymieniana i jakies 2 miesiace temu termostat. tyle z glowy pamietam. reszte mam zapisana w notesie w aucie."

Oczywiście wiem, że wszystko trzeba dokładnie sprawdzić.

Może ktoś z Was zna ten samochód?

Edytowane przez Machlovsky
Opublikowano

Bardzo dziękuję za odpowiedzi.

Oglądałem samochód, przejechałem się nim również. Co do właściwości jezdnych nie mam zastrzeżeń, jednak martwią mnie szyby. Przednia szyba Nordglass, rok produkcji 2000, szyby boczne kierowcy i pasażera i tylna to Sekurit 43R 001025, szyby tylne boczne to Splintex 43R 00049. Odnosnie spraw lakierniczych, niestety nie miałem ze sobą miernika, ale wiem, że błotniki były wymieniane ponieważ rdzewiały. Podłoga w bagażniku prosta.