Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

Miałem 3 czujniki padnięte jak kupiłem.

2 odżyły jak przeczyściłem - kostka była zawalona piachem, trzeci kupiłem używkę za grosze i działa juz ponad rok.

Opublikowano
U mnie padł jeden, kupiłem zamiennik i działa OK, pasował idealnie. Niby był "made in Germany" i trochę droższy od konkurencyjnych "chińczyków", ale nowy i podszedł bez zarzutu. Z używkami loteria i równie dobrze może najbliższej zimy nie dożyć.
Opublikowano

Witam.

Ja po zakupie miałem padnięte dwa czujniki zamówiłem "made in germany" z alledrogo po dostarczeniu okazało się że nie działają ponowne zamówienie u innego sprzedającego dotarły działają ale co do ich działania mam dużo do życzenia podczas cofania na równej powierzchni czasami zaczną pikać czasami sygnał ciągły po chwili wszystko ok podejrzewam że katy pracy tych czujników są bardzo powalone łapią zbyt szeroko albo zbyt dokładnie (może powietrze za gęste lub opary z tłumika :D ). Reasumując nie spełniają prawidłowo swojego zadania.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano
Czujnik zamontowałem, wszystkie teraz tykają pod uchem, ale nadal po wrzuceniu R jest chwilowy, ciągły pisk. Chyba trzeba na komputerze sprawdzić czy przypadkiem któryś z nich nie wykrywa przeszkody której tak naprawdę nie ma.
///TDS Power