Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ze zdjęć kawał fury :cool2: Ale czujność wskazana pomimo bajkowych opisów :)

no i zaparowany/zmatowiały lewy reflektor

Opublikowano

Czy widziales kiedys "Szwajcara"co przyjechal na kolach? :mrgreen: dobre haha

A co do auta jesli opis sie zgadza ze stanem tech.to moze byc dobra sztuka,warto sie zaintetesowac

Bardzo Miły Właściciel
Opublikowano
Widziałem. Moje zakupy zawsze wracały na kołach :lol: Te blachy są na pewno oryginalne.

tak ale jeżeli dobrze pamiętam to mają 4 wklejoną czyli były ważne do końca kwietnia :?:

Opublikowano
Tak, są nieważne (skończyło się ubezpieczenie) ale są oryginalne i auto przyjechało na kołach. Przed wydaniem tablic wyjazdowych auto przechodzi szwajcarski przegląd, stąd moja sugestia że może być w przyzwoitym stanie.
Opublikowano
Wiekszosc i tak powie ze za drogo i za ta kase powiedza ,ze kupia roczniki np 2008 . Widac na tym przykladzie ile kosztuje ten rocznik na zachodzie z oplatami - witajcie poszukiwacze okazji ;) . Szkoda dla rynku ze ludzie rzucaja sie na te same roczniki po np 30000zl i potem twierdza ze kupili dobry samochod ;)
Opublikowano
Ochy i achy...a ja wrzucę łyżkę dziegciu ..fotelik dla dziecka na tylnym siedzeniu :)
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

Czytaj uważnie następny raz:

3) Jesteśmy importerami, właścicielami i sprzedawcami wystawianych samochodów. Nie sprzedajemy "na niemca", nic nie jest na słupa. Jesteśmy legalnie działającą firmą i na każde auto wystawiamy fakturę.

4) Wszystkie nasze auta są po opłatach. Do ceny podanej w aukcji trzeba doliczyć jedynie koszt rejestracji w WK czyli 256pln.

Opublikowano
Ochy i achy...a ja wrzucę łyżkę dziegciu ..fotelik dla dziecka na tylnym siedzeniu :)

Jakie ochy i achy :D W zasadzie to jeszcze nikt nic ciekawego nie napisał.

A co do fotelika, to wszyscy wiemy co oznacza ten przekaz. Ja wieszam przeważnie komżę i efekt "piorunujący" :norty:

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

W sumie wygląda dobrze, jechać i oglądać.

Lewa lampa jakoś mocno zaparowana i nie zamknęli gniazda diagnostycznego. Wydaje mi się że te skóry na żywo nie będą takie piękne.