Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam czarną F30 z czarnymi nerkami/grillem.

Chciałbym je trochę odświeżyć i szukam miejsca w okolicach Wwy, które mi dobrze pomaluje lub jeśli polecacie coś konkretnego to oklei.

Mile widziane wszelkie sugestie, dzięki!

Opublikowano

Znalazłem jeszcze coś takiego:

http://www.leebmann24.de/bmw-m-performance-frontziergitter-schwarz-3er-f30-f31.html

Zastanawiam czy cena 50Eur jest za obie nerki (prawa i lewa) i czy są to tylko nerki czy tez ta obwodnica czarna dokoła nerek (na niej de facto zalezy mi najbardziej) - ktos z niemieckim zapleczem byłby w stanie pomóc (napisałem już do nich, ale obawiam sie, ze mogę nie uzyskać pełnej odpowiedzi).

P.S. Jak się dowiedziałem koszt klejenia grilla to ok 300-350zł

• Moderatorzy
Opublikowano
50 EUR to cena za jedną nerkę. Oklejanie to bezsens tymardziej za taką kwotę. Bez problemu u dealera dostaniesz nerki performance w kwocie do 400 zł. A jak to za dużo to za 300 pln są zamienniki z Jafry.
  • Moderatorzy
Opublikowano
Ja kupowalem u dealera komplet M Performance za 450 zl. Nie bawilbym sie w zyciu w malowanie tego, szkoda kasy i czasu.
Instagram: @kolczasty
  • Moderatorzy
Opublikowano
W ogóle oklejanie to mozna rozważać jak sie chce to samemu zrobić w cenie 15 zł za folie a nie płacić tyle co za drugie nerki :twisted: