Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 82
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Mam podobny case, stad dopytuję :-)

Rozumiem, że w związku z tym dali Ci jakiś rabat, bo teoretycznie jest stały cennik przy przedłużeniu na 5 lat (nie pamiętam ile dokładnie tam wychodziło w F32 ale pewnie podobnie jak u Ciebie).

• Moderatorzy
Opublikowano
Aż sprawdziłem fakturę. Przy zamówieniu auta skonfigurowałem je z BRI na 3 rok, co wtedy w cenniku kosztowało około 1200 złotych. BRI przedłużałem równo miesiąc temu i na fakturze mam tylko taką pozycję: 71981 - Sprzedaż pakietu BRI - 3905,68 PLN. Bez wzmianki o jakimś rabacie :)
Instagram: @kolczasty
  • Moderatorzy
Opublikowano
Przy przedłużeniu gwarancji nie istnieje pojęcie rabat. Jest cena z tabelki i tyle, siano leci do BMW Polska a nie do Twojego dealera niestety ...
  • Moderatorzy
Opublikowano

Sporo osób prosiło mnie o wrzucenie filmu jak wydech M Performance brzmi wewnątrz auta. I oto on:

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Sporo osób prosiło mnie o wrzucenie filmu jak wydech M Performance brzmi wewnątrz auta. I oto on:

Tylko mam dylemat. Czy to nie po części dźwięk z glosniczkow?? Ja musze te chore, sztuczne podbicie dźwięki zakodowac żeby w ogóle nie było.....

Bo na siłę robią z czterech sześć garów. ..

Muszę wyprobiwac Launch Control bo już ponad 2 k.....

Skrxynia na sport, tryb sport +, hamulec do oporu i gaz jak przy kickdownie do oporu???

Ile sekund tak można auto trzymać?

Pozdrawiam

male-bmw-2.png
  • Moderatorzy
Opublikowano
Czy to nie po części dźwięk z glosniczkow??

W większości teraz już na szczęście z wydechu. Przy standardowym wydechu dominuje ASD.

Muszę wyprobiwac Launch Control bo już ponad 2 k.....

Skrxynia na sport, tryb sport +, hamulec do oporu i gaz jak przy kickdownie do oporu???

Ile sekund tak można auto trzymać?

Dokładnie jak piszesz. Aktywne jest chyba przez 3 s o ile dobrze pamiętam.

• 6 miesięcy temu...
  • Moderatorzy
Opublikowano

Minęły 2 lata od wyprodukowania i zakupu auta. Jestem po przeglądzie w ASO. Jakie wrażenia po 2 latach?

1. Przebieg 26000 km. Do tej pory w ramach eksploatacji wymieniałem tylko olej + filtry i wycieraczki przedniej szyby.

2. Na gwarancji wymieniono gumowe odbojniki tylnych amortyzatorów. Poprzednie popękały.

3. Innych usterek na razie brak (ODPUKAĆ! :lol: ).

4. Poziom zadowolenia z jazdy bez zmian :twisted:

5. Średnie spalanie, nie resetowane od nowości, 9.4 l/100 km. Noga mi lekko przybrała na wadze chyba.

6. Zastanawiałem się nad doposażeniem auta w zegary SA6WB i większy monitor centralny, ale kolega prmax (pozdrawiam!) uświadomił mnie, że za dużo z tym zachodu i prucia auta. Tym niemniej nadal zastanawiam się nad modułem z opcją klonowania obrazu z telefonu na monitorze centralnym.

7. Powłoka ceramiczna sprawuje się idealnie. Auto nadal wygląda jak nowe.

Opublikowano
Co to za moduł klonowania?

Chodzi o Screen Mirroring, możliwy jest tylko w jednostkach NBT EVO2 np:

Opublikowano
Ja od zawsze mialem czarne auta, bo to jedyny słuszny kolor :lol:

Nudny kolor chyba chciałeś powiedzieć :P. Zestawienie czarne koła i czarny lakier to strasznie oklepany motyw, i zlewający się - zdjęcia to idealnie oddają :P. ALE, ja tu nie po to żeby hejtować, bo auto naprawdę bardzo ładne poza ww. :). Szczególnie widać że dbasz o nie konkretnie. Ile płaciłeś za ceramikę u pana Mieczysława :P ?

http://s32.postimg.org/8t3axzpc5/podpis_Forum_BMW.png
  • Moderatorzy
Opublikowano
Dla mnie oklepany jest biały na czarnych lub jakikolwiek inny kolor na srebrnych, kwestia gustu :P Płaciłem w 2015 roku niecałe 3800 (ceramika na lakier, zabezpieczenie felg, zabezpieczenie szyb).
Opublikowano
No te też są fakt, jest tyle zaje****ch kolorów więc po prostu się dziwię że ludzie z tego nie korzystają :D. Przy kolejnym aucie już zakładam z góry dodatkowe 5k na jakąś ciekawą folię. Rynek USA to już w ogóle paranoja, tam większość aut jest srebrnych -.-.
http://s32.postimg.org/8t3axzpc5/podpis_Forum_BMW.png
Opublikowano
A tak ogólnie to jeśli chodzi o markę BMW to bieda z kolorami: praktycznie same zachowawcze. Gdzie fiolet, wiśnia? Czepiam się, bo taki kolor bym sam chciał, ale niekoniecznie w individualu za 18k ;)
kupię 540i E39 po lifcie, sedan
  • 5 miesięcy temu...
Opublikowano

ale te auto jest piękne :D mam prawie takie same ten sam kolor tylko 335i i nie wyglada tak zajebiscie (nawet ta sama felga) :mrgreen:

Dystanse masz zalozone? Jesli tak to jakie

Wykonuje darmową fotografię samochodów - PROFESJONALNA.

Dla forumowiczów na terenie Wrocławia. Portfolio. +

http://i.epvpimg.com/guXaeab.png

Zlecę import samochodów z USA/JAPONIA

Kupię:

- Boczek tylnych prawych drzwi F30 wersja Harman/Kardon

- Listwy hexagon wnętrza

Opublikowano

http://i63.tinypic.com/14iexj4.jpg

comment_E6N6DKeY2RW5qIqSPTnLwLPqcpbGmnQW.jpg

Wykonuje darmową fotografię samochodów - PROFESJONALNA.

Dla forumowiczów na terenie Wrocławia. Portfolio. +

http://i.epvpimg.com/guXaeab.png

Zlecę import samochodów z USA/JAPONIA

Kupię:

- Boczek tylnych prawych drzwi F30 wersja Harman/Kardon

- Listwy hexagon wnętrza

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Nic dodać, nic ująć, F30 super wygląda w czarnym kolorze.
Benzyna zamiast krwi...